Quantcast
Till salu inom: ”

madrass 170x70 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnsäng

Ekerö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin juniorsäng i bra skick och i större mått än de som finns att köpa i affärer idag. Sängen har bäddmåttet 170 x 70 cm och är lägre än en vanlig säng vilket gör den lätt för små barn att kliva i och ur. Fallskyddet täcker hela långsidan och går att montera på valfri sida av sängen. Sängen är i bra skick men på vissa ställen i behov av lite vit färg. Madrassen som ingår har alltid används med plastad frotté och är därför helt fräsch och i nyskick. Nås enklast via telefon!
Säljer nu sonens juniorsäng. Den är i gott skick och har bäddmåtten 170x70. Den har en bra bräda som ser till att barnet inte ramlar ur, denna går att justera i höjd eller plockas bort om så önskas. Den har även en suverän förvaringslåda under, bra både att förvara sängkläder/leksaker men också för att förhindra att leksaker hamnar långt under sängen... ;) Madrass medföljer om så önskas. Ring eller maila vid intresse. Sängen är nedmonterad för att göra plats för sonens nya säng. Finns i Växjö.
Barnsängar 1st Baby spjälsängar 120x60 Massiv mahogny med madrass 1st Baby spjälsängar 120x60 Massiv mahogny utan madrass 2st Barn sängar 170x70 Massiv ek med madrass och sänglåda
Fräsch å bra barnsäng. Ommålad för ca 1år sen. Skumgummi madrass finns till. Ca 170 x 70
Junior sängstomme med ribbotten från Mio. Sidokant ingår. Säng Storlek: 175 x 75 cm. Madrass storlek 170 x 70 (Madrass ingår)