Quantcast
Till salu inom: ”

madrass till kökssoffa säljes

Dubbelsäng

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spjälsäng

Örebro
Säng

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bodstädningen har resulterat i att jag nu säljer min kökssoffa. Den är ca 192cm lång. X.et älskade att ligga och "slöa" på sofflocket när jag hade den inne i köket för den va lång nog för att han skulle få sträcka ut sig ordentligt:) Går att bädda upp så man får dubbelsäng. Perfekt för den lilla stugan! Har själv aldrig gjort det och det finns inga madrasser med. Med lite färg kommer den bli ursnygg! Får jag den inte såld kommer jag själv slipa ner den och måla den och då kommer den bli dyrare:) Finns fler bilder som jag kan maila vid intresse. Maila eller ring, svarar inte på sms. Pratar bara svenska!
Stor fin kökssoffa. Vi har madrasserat sittlocket med skumgummi och vaxduk. Vaxduken är fräsch och lätt att hålla ren, man kan också ta bort den väldigt lätt om man vill det. Stor förvaring inne i soffan. Vi har ibland lagt i en madrass och använt den som extrasäng. Mått: längd 195 cm, bredd 60 cm, höjd Ryggstöd 82 cm, höjd sitt 43 cm. Kom och köp!
En köks soffa som är om målad och är numera säng gavel. Passar till 2 st 90cm madrasser med egna ben. Den är vit målad och tyget är omklätt. Som säng gavel är den komplett! Men som kökssoffa behöver man fixa lite så som: Man kan även använda den som köks soffa då sitsen finns kvar, dock behöver den ses över och ha nytt tyg. Och fram delen som hör till soff delen är ej målad. Höjd i mitten 102cm de högsta. Bredd 2meter. Finns i Lindesberg.
Kökssoffa / Bäddsoffa Skummadrass finns till locket om man vill ha ovanpå att klä med nått fint tyg. Bra skick. Bra förvaring i kökssoffan. (Ej målad baksida) Kan dras ut som säng, måttbeställd och anpassad madrass finns! Bredd: 57,5 cm Höjd; 110cm vid högsta knoppen Höjd: 87,5 cm vid knopparna på sidan Längd: 192 cm Ärvt av min farmor som haft den som prydnad. Fint skick! (Nypris för soffan var 12 000:-)
Säljer min söta lilla kökssoffa pga platsbrist. Den har många år på nacken och med lite kärlek går den att få toppen fin! Är i fint skick nu också, det är bara färgen som flagnat lite. Höjd med knopp 76 cm Sitthöjd utan madrass 42 cm Djup 55 cm Längd 154 cm Under locket finns en massa förvaring! Finns i Solna, Råsunda. Har tänkt mig 500 sek men vid snabb affär kan priset diskuteras! Jag fraktade hem den i en kombi, med baksätena nedfällda, så det bör gå utan att hyra släp. /Sofia