Quantcast
Till salu inom: ”

madrass till sjukhussäng säljes

Säng

Tumba

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Borås
Spjälsäng

Örebro
Barnsäng

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En madrass som passar i sjukhussängar. "Da Capo basic". Med blixtlås på överdraget. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: OK Mått: Längd 200cm, bredd 85cm, höjd 12cm Uppge artikelnummer 35982.
Madrass till landstingets sjukhussäng 200x85x10 använd 4 dagar nypris 1895:- säljes för 800:-.
Inkontinensskyddad madrass i nyskick. Mått 85 x 200 x 12 passande till sjukhussäng. Använd endast några nätter. Säljes på grund av ändrat boende. Nypris 1.938 kr.
Madrassen är gjord i memoryskum och är 14 cm tjock, storleken är 80x120. Madrassen passar sjukhussängar. Den är i gott skick då den endast är använd i 4 månader. Den har inga fläckar och överdraget som är på madrassen är nyligen tvättat. Går bra att ringa och maila.
Har 2 st sjukhussängar som jag vill bli av med. Kompletta med löstagbara sidor och gavlar och madrasser. Pris 500:- st eller högst bjudande.