Quantcast
Till salu inom: ”

magic the gathering samling säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Köper era magic kort som ligger och samlar damm. Allt som inte är nytt är av intresse. Bra om ni har möjlighet att skicka en översiktsbild på dem eller lista dem på något sätt, så man kan se vilka kort det är. Skriv gärna med om korten har vit eller svart kant och om det står något årtal längst ned i vänstra hörnet. Finns någon symbol i mitten längst till höger på korten så får ni gärna försöka beskriva den. Släng gärna iväg ett mail eller ett sms. (ring helst inte)
Hej nu är det dags att sälja min samling av "Magicthe gathering" kort. det är runt 700-900 kort, har inget exakt antal för jag har inte använt dom på ett ex antal år. Men det finns både ny och gamla kort. Alla olika färger. Följer med en pärm och några plastfickor. Tänkte mig runt 1000kr för allt eller bud, går att skicka men köparen betalar frakten. Nås via telefon,sms och mail. MvH Alexander Hammernes
Säljer nu alla mina Magic the Gathering kort då det var ett tag sen jag spelade. Samlingen består av en pärm med ca 500 kort samt ytterligare knappt 500 kort i låda och en del i plastfickor. Det är en blandad kompott och jag har varken tid eller lust att gå igenom alla så passa på att göra ett klipp! Inga kort är trasiga eller i dåligt skick. Allt säljes för 800:- inkl den fina hockey-kort pärmen, bara den kostade 400:- när det begav sig! :)
Efter ett år utan att spela tycker jag det är dags att sälja högen. Allt som allt innehåller rubbet cirka: Land: 210 Röd: 225 Blå: 175 Svart: 210 Grön: 225 Artifacts: 145 Rare: 80 Mythic Rare: 24 Foilade: 11 Totalt 1448 kort som väger ungefär 2,5 kilogram. *SAMTLIGA* kort hämtas hos mig efter kontakt. Jag säljer inte styckvis. Skokartong och kortlåda på köpet.
Säljer nu min MTG samling på ca 2500 kort. Det grymma priset beror på att det inte finns massa dyra kort i samling. Samling består av: 200 Rares (Dom flesta är från nyare expansioner) Ca 510 Uncommon Ca 1600 Common Ca 200 Land 2 Plast deck boxes Plastfickor till 2 lekar Köparen betalar 185kr i frakt om korten ska skickas. Hör av er om ni har frågor. Nås helst på mail.