Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Mkt fin Olympic syntet allroundsadel, normal mot vid bom, sits 17 tum 4 år gammal (svart) 1500kr En helt underbar manskapssadel strl A1 normal mot vid bom 2000kr märkt med nr 47, perfekt till häst som musklar på sig (brun) 1 st built-up pad (blårutig med skinndetaljer) använd under manskapssadeln 30 kr 1 st ridväst vuxen strl s, Beta klass2000 (passat mig som är medium) 150kr 1 st Svart/beige rutigt schabrak 30 kr Dagtid nås jag ej på telefon, endast mail. Efter 17:00 går det bra att ringa mig! Först till kvarn gäller! Hämtas i Uppsala eller Rasbo.
Fantastiskt skön och bekväm långfärdsadel! Ser ut som en korsning mellan manskapssadel och westernsadel, med stor anläggningsyta för att skona hästens rygg under långturer.Det mest bekväma jag ridit i!!! Jag har haft den till ett stort varmblod och nordsvensk. Jag har nu köpt islandshäst och säljer den endast för att den är alldeles för lång för hans korta rygg!Den är välskött och i gott skick, säljes med stigläder, plaststigbyglar och sadelpad.
Manskapssadel stl 1B. Har använt den för inridning och uteritter och i perioder när jag inte fått "tävlingssadlarna" att ligga som de ska, men behöver den inte längre. Kan mms-a bild av märkning på bakvalvet och berätta mer om vad de står för. Sitsen består av spänd råhud, och jag upplever den inte hård som de med träsits. Har fått mycket beröm av "kännare", sadelutprovare har kontrollerat den mot min häst med gott betyg. Prisidé 2000kr
Mycket fint skick, storlek vid. Hämtas i Örebro allternativt skickas via posten då tillkommer frakt på 300:- och att pengarna sätts in på mitt bankkonto innan.
Manskapssadel ej komplett, stigläder byglar sadeljord saknas