Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Nylandsvagn, årsmod 82 i mycket fint skick. Har senaste 13 åren använts som jaktstuga. den ursprungliga inredningen är delvis borttagen, tex toaletten. (toadörren samt dörren baktill är fastskruvade då se inte använts) Finns bra med plats för minst en 90 säng inne i vagnen. Vi har varit 4-5 personer samtidigt och bott där utan proplem. Draget var 60 handske från början men vi har ändrat den till 50 handske nu. Eftersom vi haft den ståendes mestadels har vi inte besiktat den sen -99. (Skenan på ena långväggen är fästskena för ett förtalt som vi dessvärre inte har kvar) Pris 8500:- el högstbjudande
Två bord och tre stolar. Fem förvaringsskåp. Duschkabin Varmvattenberedare Handfat Toalett. Micro, kyl, gasolspis, värmeskåp. Solcellspanel med batterier. Däck skick 20 - 0 %. Troligtvis 24 volts lampor i färdbelysningen. Manskapsvagn med solcellspaneler i normalt skick för ålder. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-02-14 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
1st manskapsvagn. Modell/årsmodell: okänd Bra däck. Inredning med 4st klädskåp, 3st element, kyl, mikro, mm. Läcker in lite vatten vid tak då den står jämnt. 50 kula samt traktorkrok som drag. Plattform och trappa. Mått ca: HxBxL 310x240x650 + drag 240cm. Ger i övrigt OK intryck, dock äldre fungerande modell. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 23 april.
hej jag skulle vilja hämta två manskapsvagnar utanför söderhamn och transportera de till tumba i stockholm. manskapsvagnarna har traktordrag och är 2,45x5,5 i storlek, vet inte vad de väger. jag skulle kunna dra hem de men har bara bildrag på min bil. om någon skulle kunna omvandla traktordraget till bildrag tillfälligt tex. jag har till på söndag på mig ev till tisdag. kan någon hjälpa mig och hur mycket vill ni ha för besväret? sylvia 0739847412
Manskapsbod 4 mannas År 2005 Längd 5,70 m Bredd 2,30 m Utrustad med: 220 v vv-beredare Toalett Dusch Handfat Kylskåp Bord+stolar Klädskåp Kan registreras Välutrustad vagn i mycket fint skick. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-08-22 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!