Quantcast
Till salu inom: ”

massiv men tunn ekskiva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st massiva hyllplan i ek med medföljande metallbeslag. Fint skick och bra kvalitet. Mått: Djup 30 cm Tjocklek 2,8 cm Den långa är 230 cm lång och den kortare är 110 cm. Pris för båda två: 300 kr. Det finns även ytterligare en lång och en kort hylla, dessa har små håll borrade för spotlights och medföljer därför utan kostnad om så önskas (dvs totalt 4 hyllor).
På grund av ommöblering behöver vi inte längre våran stora TV-bänk. TV-bänken är hemmabyggd av delar från IKEA, Rusta och Bauhaus. Måtten är ungefär 242x60 cm. Den består av fyra Faktum köksskåp (vita med svarta luckor och sidoskivor) som sitter ihop med varandra. På dessa ligger en skiva av massiv ek som är fastskruvad underifrån med insatsgängor. Skivan har också två dolda ben i bakkant för att ytterligare stabilisera. Skåpen är inte lika djupa som skivan vilket gör att det finns gott om utrymme för osynlig kabeldragning etc. Två av skåpen saknar bakstycke så att man kan ha t.ex. dator och TV-spel däri utan att det blir för varmt.
Säljer min ekskänk. Massivt trä i skiva och stomme samt lådor. Tunnare ekskivor i dörrar. Fyra lådor, två skåp med dubbeldörrar. Gott om förvaring. Inoljad flera gånger och i mycket fint skick. Mått: Längd: 180 cm Djup: 45 cm Höjd: 86 cm