Quantcast
Till salu inom: ”

massiv men tunn ekskiva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st massiva hyllplan i ek med medföljande metallbeslag. Fint skick och bra kvalitet. Mått: Djup 30 cm Tjocklek 2,8 cm Den långa är 230 cm lång och den kortare är 110 cm. Pris för båda två: 300 kr. Det finns även ytterligare en lång och en kort hylla, dessa har små håll borrade för spotlights och medföljer därför utan kostnad om så önskas (dvs totalt 4 hyllor).
På grund av ommöblering behöver vi inte längre våran stora TV-bänk. TV-bänken är hemmabyggd av delar från IKEA, Rusta och Bauhaus. Måtten är ungefär 242x60 cm. Den består av fyra Faktum köksskåp (vita med svarta luckor och sidoskivor) som sitter ihop med varandra. På dessa ligger en skiva av massiv ek som är fastskruvad underifrån med insatsgängor. Skivan har också två dolda ben i bakkant för att ytterligare stabilisera. Skåpen är inte lika djupa som skivan vilket gör att det finns gott om utrymme för osynlig kabeldragning etc. Två av skåpen saknar bakstycke så att man kan ha t.ex. dator och TV-spel däri utan att det blir för varmt.
Bordet är unikt och specialtillverkat. Två stabila bordsben i stål som är pullverlackerade. Dessa håller upp den massiva ekskivan som har måtten 2700x620 mm och en tjocklek på 42 mm. Höjd på bordet 1050 mm. Om ni tycker bordet är för långt så kan jag korta ner längden enligt ert önskemål utan extra kostnad. Allt i nyskick. Skivan går att skruva av från benen för transport.
Säljer min ekskänk. Massivt trä i skiva och stomme samt lådor. Tunnare ekskivor i dörrar. Fyra lådor, två skåp med dubbeldörrar. Gott om förvaring. Inoljad flera gånger och i mycket fint skick. Mått: Längd: 180 cm Djup: 45 cm Höjd: 86 cm
Nu säljer vi iväg våra ekmöbler. Samtliga är tillverkade i massiv oljad ek. Köp nu! Bord med 8 stolar och 2 klaffar: 10000:- Vitrinskåp: 9500:- Tv-bänk: 3600:- Byt i hela vardagsrummet och köp alltihop i paketpris: 20 000:- - Matbord Rondo 240x100cm med plats för 8 stolar. Tjock 38 mm massiv ekskiva med rundade kortsidor. 2 st klaffar som förlänger bordet med ytterligare 50 cm/st (klaffarna ej med på bild och minst en har torrsprickor) Tillverkare: Kontinentmöbler ca pris i butik: finns inte, tunnare skiva säljs för ca 6 000:-, klaffar 1 600:- /st - 8 st solar Cleo Ekben och överdrag i PU (1 stol har en liten rispa i sitsen i övrigt bra skick) Tillverkare: Kontinentmöbler ca pris i butik: 1 600:- /st = 12 800:- - Jasmine 4 dörrars Vitrinskåp med granitinlägg. Mått: B200 D46 H200 4 Glasdörrar i överdel, 6 glashyllor ingår. 4 Lådor och 4 solida dörrar i skänk. Belysning. (det finns ett ursågat hål i bakstycke för kontaktuttag) Tillverkare: Newline ca pris i butik: 19 000:- - Jasmine Media med granitinlägg. Mått: B200 D46 H50 2 glasdörrar och 2 glashyllor. (det finns ett par extra ursågade hål i bakstycket) Tillverkare: Newline ca pris i butik: 7 290:- Alla möbler finns i Borlänge och priserna avser hämtpris. Observera att möblerna är begagnade men i bra skick.