Quantcast
Till salu inom: ”

massivt träbord säljes

Soffbord

Staffanstorp

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Då jag ska flytta säljes köksbord + 4 stolar billigt. Jag får ett annat bord med den nya lägenheten så då måste jag tyvärr skiljas med detta fina. Det är ett massivt träbord, väldigt välbyggt och på bilden är det med iläggsskiva. Mått: 105 X 152 med skivan i Blir helt runt om man tar bort skivan. Jag har alltid haft det utan duk då jag tycker det är snyggast så. Det är inte nytt men har fin patina. Egen avhämtning.
Stort massivt supersnyggt träbord säljes pga flytt. Det är gott om plats runt bordet då hörnen är rundade går det att sitta 8 pers i grundutförandet, sedan finns det 2 st iläggsskivor á 60 cm som gör att bordet kan bli totalt 280 cm långt!!! Mått: höjd: 69 cm, bredd: 120 cm, längd: 160 cm 4 st matstolar, IKEA, vita dynor. Dynorna behöver kläs om då det är som det blir med vita dynor - fläckar på dem.
På grund av flytt säljes nu ett jätte fint bord i massivt trä med 4 st tillhörande stolar i fint skick. Bordet kommer med en iläggsskiva. Bord såväl som stolar har fina detaljer på stolsrygg och långsida utav bord. Mått: Längd utan iläggsskiva, 149cm. Längd med iläggsskiva, 194cm. Bredd, 90cm. Höjd, 75cm. Pris: 700:- Avhämtning sker i Jönköping. Mail besvaras EJ, ring vid intresse.
Svart massivt träbord från Mio säljes då det är alldeles för stort för oss. Det bortsänkes mot annonskonstnad p.g.a att färgen flagnat en del. Om man lägger lite kärlek på det, det vill säga bättrar på färgen, så kan det nog enkelt se ut som nytt igen. I och med att vi redan köpt nytt bord vill vi gärna bli av med det så snabbt som möjligt, så ni får det gratis om ni hämtar det innan helgen. Bordet är lätt att skruva av benen på. Det måste dock hämtas då vi inte har tillgång till bil. Mått: 100x100x38 Nypris: ca 3000 kr
säljer min benvita soffgrupp äkta skin. pga av flytt. köpta för 5 år sen för 24,000 . säljer allt för 5500. prutat o klart obs att bara fotpallen kostade 7000 kr som ny . först till kvarn gäller. bor i första vårningen hiss finns. säljer även ett massivs träbord från malaysia med mönster ovanför benen. 1000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.