Quantcast
Till salu inom: ”

matbord 8 stolar säljes

soffor
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att rensa källarförråden på saker som inte används. Stort rundat matbord (med iläggsskiva) med plats för upp till 8 pers. med 3 (den 4e finns men behöver repareras) tillhörande stolar. Bordet har repor, så skulle behöva slipas till! 40 kr! Har en fin dubbelsängram (180cm), med ribbotten och tunn bäddmadrass. 50 kr! 2st svarta skinnfotöljer. Helt underbara att sitta i! Dessa är trasiga i skinnet (se bild) från förre ägaren, så man får antingen laga nederdelen på dem eller ha ett fotöljöverdrag. 50kr för bägge! Tar enbart några slantar för dem, för att täcka upp annonskostnaden!
Exklusiv gustaviansk äkta matsalsmöbel med bord samt två iläggsskivor med 8 st svaneholm stolar varav två med karm. Bordets mått är 115 x110 cm + 2 st iläggsskivor â 50 cm. Bordets längd blir totalt 215 cm lång. Svensktillverkad i hög kvalite. Mycket välskött och i perfekt skick som ny!! Rökfritt och utan husdjur, ej så mycket använd. (Nypris 45 000:-) Karm stolar 2.200 kr styck Utan karm 1600 kr styck Matbord 3500 kr Tillfälle prissänkt 8 stolar nu för endast 14 500 kr OBS! Endast seriösa spekulanter. Maila mig så ringer jag upp.
Lägenheten ligger i bästa läge mitt emot vattentornet vid Tornparken i Sundbyberg. Den ligger på en halv trappa upp i fastigheten. Det är en fin gammal fastighet som är renoverad, så lägenheten har högt i tak och gammal fin parkett i vardagsrum och sovalkov. Lägenheten har genomgående ljusa förgval och har stora fönster ut mot parken. I köket ryms matbord och fyra stolar utan att det känns trångt. Badrummet har badkar. Den stora möblerbara hallen ligger centralt i lägenheten och gör att boytan känns rymlig.. I fastigheten har du tvättstuga samt cykelförråd.