Quantcast
Till salu inom: ”

match multi mixer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en Multi Cooking Mixer 5 in 1. D.v.s: Blender Mixer Juicer Shreder Bottle Opener Den är smidig och bra till er föräldrar som vill Mixa grönsaker/frukt drycker till erat barn. Dessutom är den lätt att ta med sig på resor eller camping. Eftersom den använder vanliga batterier. Jag har inte använt varan en enda gång, som ni ser på bilden. Priset för den: 150:- Jag kan skicka den till dig som bor i en annan stad, men då får du betala för portot. Kontakta mig via telefon eller E-mail!
Säljer en fantastiskt bra och smidig mixer. Bose Tone Match!! Massor med sköna presets och möjligheten att spara inställningar. Skickar med separat strömförsörjning så att du kan använda den stand-alone till vilket PA som helst. Jag slänger med en splitkabel dessutom då master out är en balanserad tele! Nypris på Tysken ca 5500 ink ström. Prisidé: 3500. Kränger också en Allen & Heath Mixeizard 20 för ungefär samma prislapp. Kan tänka mig att gå ner vid snabb affär! Bordet är mest gjort för broadcast, men går alldeles utmärkt att ha i tex replokalen! Maila för bild! Skickar om mottagaren står för frakt!
Använt någon enstaka gång. Mixern består av 17 delar man kan göra smothies, hacka, riva,vispa ja i stort sett allt en receptbok medföljer för middagar och tillagning av barnmat m.m Kontakt endast via telefon
Match multi mixer
Multi mixer by Match