Quantcast
Till salu inom: ”

matchless säljes

Runaway
F

Tidigare annonser till salu

Sista chansen!! Passa på!!!! Jag säljer en Matchless HC 30 topp med tillhörande Matchless 2x12" cabinet. Allt är original och i superfint skick. Det är tillverkat 1996, det vill säga under perioden då Mark Sampson tillverkade dem. Nypris i Tyskland är ca. 42.000:- Mitt pris nu: 18.000:- Billigare än så blir det aldrig. Jag säljer den bara för detta pris så länge en gitarr jag vill ha finns kvar. OBS!! Detta pris är ett cash pris, om det gäller byten så gäller inte detta pris.
Hejsan! en stycket Matchless skall nu säljas på dödsbo. motorcycklen är en 1954 och är på 500cc. den har varit hos en mc reperatör som kollade felen på den. dessa va då: saknas drev för generatorn saknas kedja för generatorn generatorn felaktig (ger endast 0,22volt) kicken går ej tillbaka, dras tillbaka för hand nu oljan kommer in i motorn efter en tid Annas är den i bra skick. Pris sätter vi på 36000:- då den är ovanlig. den finns i Ingelstad 2mil söder om växjö. kan nås både på mail och telefon. Ha det fint! Mvh Andreas
Du som söker det bästa av det bästa när det kommer till gitarrförstärkare och combo kan sluta leta. Här finns en point to point, class A combo 1x12" på 9 watt. Denna förstärkare har en fantastiskt varm och naturligt komprimerad dist. som bara måste upplevas! Det står 9 watt - men den låter mycket starkt precis som alla Matchless. Nypriss ca 15.000. Den görs inte längre så den går ej längre att få tag på. Les Paulen visas bara för att du skall få en känsla för hur stor combon är.
För dig som söker en varm naturlig compression och overdrive/gain från bästa tänkbara rörförstärkare kan sluta leta om du inte behöver mer än 9 watt class A. Den låter STARKT! Den är som ny och knappt använd då den endast stått i sovrummet. Behöver säljas då jag nu skall flytta och inte får plats med den. Gå in på Matchless hemsida och andra som säljer den. Den är tokdyr (ca 14-17000) och svår att hitta. Slumpar den för under halva priset. Klipp!
Lillemon Matchless är en valack född -02 på ca. 127 cm. e. Simberg Senator RW 92 u. Cennen Melody RW 1146 Han är otroligt "barnvänlig" och snäll i all hantering. Han rör sig också riktigt bra i alla gångarter och hoppar med bra teknik och bjudning. Han passar nybörjare eftersom han är så säker i all hantering och i ridningen och för en mer rutinerad liten ryttare har han kapacitet att gå riktigt långt på tävlingsbanorna i både hoppning och dressyr. Ryttaren på bilderna är 160 cm.

... eller prova att söka på matchless jacka