Quantcast
Till salu inom: ”

stora trollhassel grenar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer stora och små grenar av den dekorativa Ormhasseln med grenar som skruvar sig. fint att hänga i taket med ljusslingor i eller att sätta i vas. pris beror på mängd och storlek.
Säljer ett antal grenar av Ormhassel för dekoration. Det finns stora att exempelvis hänga i taket på uterummet och mindre som passar i vas. Pris diskuteras på plats beroende på antal och storlek. Från 50kr (för flera små) och kanske 250kr för de stora. Hämtas i Sparsör. "Ormhassel, Trollhassel"
Nu säljer jag min två meter höga trollhassel, som jag sågat ner grenvis. Passar perfekt som dekoration (hela stora grenar) eller nerklippta som pynt eller till pyssel. Endast en del av den syns på bilden.
Har beskurit min ormhassel och säljer nu av en del kvistar/grenar i olika storlek. Tänker mig prisklass mellan 100-200 beroende på storlek, vissa grenar är mkt. stora och kan med lätthet klippas ner till flera litet mindre. Mängdrabatt utlovas. I bilden ses ett axplock av det jag har. Nås bäst på mail. Vänligen / Cecilia Levander Ormhassel Trollhassel
Grenar av ormhassel / trollhassel säljes billigt! Jag har många olika storlekar, allt från stora som är 1,5 m långa till små som är 20 cm långa. Pris: Stora: 50 kr Små: 10 kr Mängdrabatt ges då jag har flera hundra grenar till salu! :) MVH, Elin