Quantcast
Till salu inom: ”

matte direkt borgen 6a läxor facit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Är du duktig på att lära ut matematik? Kanske student som vill dryga ut kassan? Jag ska läsa matte 2c och behöver extra hjälp för att klara det. Bor du på annan ort åker jag självklart till dig. Vid intresse, maila gärna eller ring så kommer vi fram till ett bra upplägg och ersättning tillsammans. =) Mvh Hanna ___________ taggar: läxhjälp, undervisning, privathjälp, plugga, extralärare, privatlärare, mattelärare, matematiklärare, läxa, hemuppgift, geometri, bråkform, funktion, matteprov, tenta, extralektion, privatlektion, lektion, privatundervisning, undervisning, komplettering, gymnasie, högskola, komvux
Hej! Om du behöver extra hjälp med läxläsning ställer jag gärna upp! Jag heter Louise och går sista året på det naturvetenskapliga programmet på Enskilda Gymnasiet. Jag har toppbetyg och intresse för studier. Jag hjälper gärna elever upp till årskurs 9 med matte och fysik. Det jag erbjuder är: - hjälpa till med läxor - förklara på ett förståeligt sätt - hjälpa till inför prov (ordinarie och nationella) - mm. Jag kan hjälpa till enstaka gånger eller mer kontinuerligt. Pris: 150 kr/h efter RUT-avdrag. F-skattsedel finns. Momsregistrerad. Har ni några frågor är det bara att höra av er!
Hej! Hos mig kan ni vara säkra på kvaliteten. Jag är väldigt pedagogisk, förstår elevens behov och ger övningar och läxor som är specifikt nyttiga för eleven . Därför brukar mina elever klara sig bra på prov. Jag har inga magiska piller så självklart behovs att eleven tar det seriöst, men jag lovar resultat om eleven lovar mig att arbeta ordentligt. Jag erbjuder matematik lektioner till privata kunder, både vuxna och barn (grund och gymnasienivån). Jag har långt erfarenhet och många referenser. Priser mellan 200-250 beroende på var ni finns... Känn dig välkommen att ringa eller mejla när som helst, fråga gärna om något är oklart. Med Vänliga Hälsningar /Moad ********************************* Sökord: Läxhjälp , extra undervisning , matte stöd , matte hjälp , undervisning , hemlektioner , privat skola , läxläsning , speciell lärare
Flexband. 2011. 265s. 20x24c. 740g. NY. Kämpar ditt barn med matten? Tycker du att det är svårt att hjälpa till med läxorna? Redan när barnen går i sexan börjar många föräldrar förtvivla över matteläxorna. Hur var det nu man räknade ut triangelns area? Högre upp i årskurserna, för att inte tala om i gymnasiet, har de flesta föräldrar gett upp. Med hjälp av den här boken kan du som förälder hjälpa ditt barn med läxorna genom hela skoltiden. Här närmar vi oss ämnet på ett nytt och lite annorlunda sätt. Färgglada diagram kombineras med steg för steg-instruktioner så att matematiken blir lättare att förstå. Denna oumbärliga nya handbok går igenom allt från grundläggande matematik till mer avancerad geometri och statistik, och får till och med de svåraste delarna av detta ämne att bli enkla, tydliga och lättillgängliga.
Tukan förlag. 2012. Flexband. ca 740 gram. Kanonskick invändigt, överstruken namning i försättsblad och några mindre märken utvändigt men i stort sett jättefin där med! Superbok verkligen när man har barn som går i skolan! Om boken:Kämpar ditt barn med matten? Tycker du att det är svårt att hjälpa till med läxorna? Redan när barnen går i sexan börjar många föräldrar förtvivla över matteläxorna. Hur var det nu man räknade ut triangelns area? Högre upp i årskurserna, för att inte tala om i gymnasiet, har de flesta föräldrar gett upp. Med hjälp av den här boken kan du som förälder hjälpa ditt barn med läxorna genom hela skoltiden. Här närmar vi oss ämnet på ett nytt och lite annorlunda sätt. Färgglada diagram kombineras med steg för steg-instruktioner så att matematiken blir lättare att förstå. Denna oumbärliga nya handbok går igenom allt från grundläggande matematik till mer avancerad geometri och statistik, och får till och med de svåraste delarna av detta ämne att bli enkla, tydliga och lättillgängliga. .