Till salu inom

"turkisk van katt säljes"

Tidaholm
10 dagar

Perser/Norsk skogskatt/Turk...

3 800 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Idag

Liten kattbur

100 kr
Citiboard
Butik Upplands-Bro
Igår

Nissan e-NV200 Van 40 kWh E...

269 800 kr
Blocket.se
Igår

Fantastiska Kattungar

4 500 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

Underbara kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Ljuvliga kattungar

4 500 kr
Blocket.se
Ånge
2 dagar

Maine coon /Turkisk van

5 600 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Motala

Norsk skogkatt/Turkisk angora

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Nu är det bara jag kvar. Jag är 15 veckor. Jag blev tingad men så kom dom aldrig och hämtade mig. Pappa är renrasig Norsk skogkatt och mamma är blandning mellan Norsk skogkatt och Turkisk angora. Priset för mig är 500 kr. Vill du ta hand om mig? Jag är väldigt kelig liten tjej som är van van vid småbarn och jag myser gärna i sängen om jag får. Hör av dig! Mvh "Nameless" ( Dom kallar mig så här just nu. Min nya ägare får komma på något bra sen)
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Motala

Norsk skogskatt/Turkisk angora 4 mån

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Hejsan! Vi har nu beslutat oss för att sälja lilla Cherry också. Vi känner att det räcker med bara hennes mamma nu. Hon är född den 8 november 2010 och är alltså lite mer än 4 mån. Hon är svart med lite röda inslag. Jättemysig och kelig. Ligger gärna i sängen på kvällen och får lite gos och kel. Hon är van vid småbarn. Vi tog 500 kr för hennes syskon så det blir samma pris för henne nu också. Hoppas att någon vill ha denna lilla kelgris nu. med tanke på hennes tjocka och lurviga päls ser vi helst att hon förblir innekatt som hon är nu. Mvh Linda
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Boden

Turkisk angoratjej

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Min vackra, fina kattflicka gör min baby sjuk så jag måste hitta ett nytt hem åt henne. Hon är kritvit och långhårig, ska dessutom få ungar så det är ledsamt att det blivit som det blivit. Hon har fått ungar en gång tidigare, varav två var kritvita och tvillingar. Hon är tre år och renrasig Turkisk angora (samma som Turkisk van fast långhårig.) Priset är inte viktigast utan hemmet. Mailar bilder vid intresse ring 0702128081 eller maila
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Turkisk Angora hona

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej, nu är våran katt uppe igen pga oseriösa köpare. Vi säljer våran långhåriga katt Astrid pga att vi ska få barn och känner då att det blir för mycket när vi redan har två hundar. Hon är alltså van vid hundar och katter. Hon har aldrig gjort något utanför lådan. Hon är inte steriliserad och är ca 8-9 månader, hon är världens keligaste katt. Hon är även chipmärkt, vaccinerad och veterinärsbesiktigad. Kattlåda, kattsand och kattmat medföljer givetvis :)
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skurup

Norsk skogskattblandning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Två jättesöta kattungar,som blir 12 veckor den 3 mars,finns i mitt hem.Dom leker och skuttar omkring och verkar kunna bli fina när de blivit stora.Finns en liten defekt på svansen,på den ene,som förmodligen försvinner med tiden,men jag slår av lite på priset för det.Den ser ut som en Turkisk Van.Pappan är 25% Turkisk angora.Den andre ser precis ut som sin pappa.Röd alltså.Annars är det Norsk skogskatt för resten i båda föräldrarna. Dom kommer att vara vaccinerade och klara i tid.Hund är dom vana vid. För mer info,mejla,så hör jag av mig.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj