Quantcast
Till salu inom: ”

mattvätt uthyres säljes

Hyr Mattvätt
F
Östergötlands län
Hyr Kakelsåg
F
Östergötlands län

Tidigare annonser till salu

Fräsch 4a i barnvänligt område. Lugn innergård med lekplats och tvättstuga med mattvätt. Närhet till flertalet matbutiker, restauranger mm, mitt i Linné. Lägenheten har 3 stora sovrum samt stort vardagsrum med Fransk balkong. Köket vetter mot Vegagatan. I anslutning till köket finns en balkong på ca 7 kvm. Två toaletter finnes och plats för tvättmaskin. 8447:-/mån är 2011 års hyra. ÖNSKAS: Vi önskar 2st mindre lägenheter en minst 2,5-3:a och en minst 1:a i centrala Göteborg (Innerstaden) Endast seriösa svar som uppfyller våra kvar mottages!
Nymålad 1,5a med sovalkov som har plats för 140 säng. Lägenheten har balkong och en liten walk-in-closet. All hushållsel ingår i hyran. Förråd i källaren, cykelrum och tvättstuga i dörren bredvid. Alltid lätt att boka tvättid. Mattvätt och grovsoprum i sista huset i en länga av tre. Världens bästa fastighetsskötare! P-plats utanför dörren för 325:- eller p-garage ca 5 min promenad bort. Precis bredvid Doktor Fries torg och 10ans spårvagn. Söker nu större helst i samma område och gärna med balkong, men alla svar beaktas.
Stor välvårdad matta i 100% ull från Mio, två blå nyanser enligt bild, där färgerna syns bra och relativt realistiskt på bilden. Har tvättats två gånger. Kan säljas i befintligt skick men också efter mattvätt (varvid priset justeras med ca 350:-). Säljes på grund av ombyggnad och att mattan nu är för stor. Den finns vid Hornstull och så länge annonsen finns kvar är mattan kvar. Hjälper gärna med att bära den till transporten. Kan också bäras med rem över en axel (inplastad och flyttas genom kollektivtrafik).
Sjujsköterske omsorg AB HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER Njut av din fritid och låt oss göra jobbet istället •STORSTÄDNING •VECKOSTÄDNING •FLYTTSTÄDNING •FÖNSTERPUTS •MATTVÄTT •VÄGGDEKORATIONER ( enligt önskemål målar vilken bild du vill BILAR,PRINSESSOR,mm) •SNÖSKOTTNING •MATHANDLING •MATLAGNIN •STRYKNING •TVÄTT OCH ALLT ANNAT NI BEHÖVER OCH VI KAN HJÄLPA MED FÖR BARA 119:-/TIMME efter skatteredution ANSVARSFULL TEAM SOM UNDERLÄTTAR VARADAGAR VI SES SNART HÄLSNING Sjuksköterske omsorg AB
Ångtvättbilen är ett rikstäckande företag som arbetar med mattvätt, möbeltvätt, golvslipning och övrig golvvård. Vi är idag marknadsledande i Norden avseende periodiskt golvunderhåll. Med miljöanpassade metoder utför vi mattvätt, golvslipning och golvvård på alla förekommande golvtyper. Drömmer du om att driva ditt eget företag? Vi söker dig som vill ta hjälp av ett etablerat varumärke, kvalitetssäkrade tjänster, proffsigt säljmaterial och ett aktivt supportkontor för att snabbt komma igång. Med Ångtvättbilens koncept hjälper vi dig att förverkliga din dröm - att driva framgångsrikt och lönsamt företag!