Quantcast
Till salu inom

"mattvätt dammsugare säljes"

Tyresö
Igår

Bosch dammsugare - mycket tyst

500 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Flex Tak och väggslipmaskin...

4 200 kr
Blocket.se
Kristianstad
4 dagar

Kirby Städmaskin

1 000 kr
Blocket.se
Luleå
6 dagar

Dammsugare Rainbow

Blocket.se
Mölndal
16 dagar

Dammsugare KIRBY

3 000 kr
Blocket.se
Nacka
20 dagar

Kirby dammsugare & mattvätt

800 kr
Blocket.se
Kalix
20 dagar

Kirby dammsugare/ städmaskin

1 500 kr
Blocket.se
Danderyd
27 dagar

Kirby G6 Dammsugare

1 800 kr
Blocket.se
Butik Hagfors
2 månader

HYR - Minigrävare,Skylift,...

Blocket.se
Butik

Bissell Stainpro 4 Dammsugare

2 976 kr
NYTT Whiteaway
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Dammsugare Kirby G6 med tillbehör

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pga platsbrist säljer jag min G6 Kirby. Perfekt för att rengöra mattor tack vare schamponeringssystemet. Påsar, Schampo och andra tillbehör köps enkelt via nätet. Där hittar du också manualer, videor om hur man använder och monterar olika tillbehör osv. Fullständigt hemvårdssystem: - System för mattvätt (Våttvättsystem) - Golvvårdssats Matt/möbelfluffare - Polering- slip verktyg (oanvänt!) - Många olika munstycken - 5 st dammsugarpåsar medföljer Snabb affär - bättre pris :-) Finns i Sickla.
1 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vasastan

Billig och bra Kirby dammsugare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket bra dammsugare med många olika tillbehör. Kirby är godkänd av astmaförbundet och används ofta när man sanerar och kan använda den i sängen för att dammsuga upp kvalster. Du kan göra allt möjlig med denna dammsugare, tvätta bilen, tvätta mattor eller helt enkelt bara dammsuga. Vi säljer den för att vi har köpt en nyare modell. Mattvätt , Baspaket, Turboborste Och mycket annat följer med. Den kostade oss ca 34,995 kr som ny. Nu vill vi ha 9,000 kr eller bud!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östersund

Dammsugare Kirby Diamond

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min Kirby! Inköpt 2005(kvitto finns) och servad senast i januari 2013. Fungerar helt utan problem, har aldrig varit missnöjd. Säljes pga att den inte kommer till sin fulla användning. Många tillbehör medföljer! Bl.a: Påsar Mattvätt Slipmaskin Polertvätt Zippborste Möbelmunstycke Golvvårdssytem BVSA Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sölvesborg

Kirby G Six

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu skall min Rolls Royse dammsugare säljas! Varför? Jag har träffat en kvinna som hade en annan dammsugare som hon föredrar och gör hon det så kommer hon förmodligen att dammsuga och då slipper jag... Jag gör det med vemod eftersom denna är fullutrustad med diverse tillbehör! I mina ögon är detta en raritet! Putsmaskin, mattvätt, färgspruta och mycket mer, diverse munstycken, sugslangsförlängare! Det enda som är kass på denna är lampan som behöver bytas! 4500:- eller ett bra bud!
4 500 kr
Blocket.se

Ryamatta FYNDA

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej är ni ute efter en fin kvalitetsmatta till ett bra pris? Då har ni hittat rätt! Nr 1 Ryamatta rund Storlek: 180 cm i diametern Färg: Svart,vit & grå Nypris 3699:- vårt pris 899:- Mattan är jätte fin precis som ni ser dem på bilden. Mattan är även nytvättade med Hyla dammsugare / mattvätt. Vi kan tänka oss att diskutera priset vid en snabb och smidig affär. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er! Vi hörs!
899 kr
Blocket.se