Quantcast
Till salu inom

"medryttarponny säljes"

Alingsås
10 år

Medryttarponny!

ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Trollhättan

Liten hästtjej söker medryttarponny

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en dotter som fyller 7 i år som söker en ponny att rida och sköta. Hon har ridit sedan hon var tre,haft egen häst och ridit på ridskola sedan 2 år tillbaka. Vi söker en ponny som är trygg,lugn och snäll som hon kan hjälpa till att sköta och rida. Självklart kommer hästvana vuxna finnas med under all hantering och ridning. Maila oss gärna och beskriv er ponny och hur ni har tänkt er upplägget runt dagar osv.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Södermanlands län

Ryttare söker medryttarponny/häst

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mitt namn är Frida, och jag är inne på mitt 17 år. Jag söker en medryttarponny/häst, kanske har du en ponny/häst som du behöver lite extra hjälp med för att tiden inte räcker till? Hjälper gärna till med stallsysslor! Jag har ridit ca.10 år, och efter 1 års uppehåll känner jag att det är dags igen. jag har tävlat lite hoppning under tiden då jag red B/C-ponny. Men är just nu mest intresserad av dressyr. Ring eller maila mig gärna.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Östergötlands län

Söker medryttarhäst

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Mitt namn är Ronja, jag är 18 år och bor i Skärblacka. Jag söker en D ponny eller stor häst att rida några dagar i veckan. Jag har haft egen häst förr och även ett antal medryttarponnys under åren så jag vet vilket ansvar det innebär. Jag är 164 cm lång och väger cirka 55 kilo. Jag har körkort och tillgång till bil så bussförbindelser är inte så viktigt. Jag vill gärna rida mycket dressyr och i skogen men även hoppning och longering ibland.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Medryttarponny till snäll liten tjej

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min dotter, 7,5år gammal, vill hitta en ponny att ha kul med!! Hon rider alla gångarter och har med tidigare medryttarponny hoppat små hinder i galopp. Gärna en cool A eller mindre B-ponny som är orädd, snäll och allmänt bussig. Får ej vara någon "bock och bus" ponny. Vill rida någon/några dagar i veckan och jag, som hästvan mamma med erfarenhet av egna hästar, kommer alltid vara med. Pris kommer vi överens om.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Luleå

Medryttare till mindre ponny finnes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, mitt namn är Maja. Jag är 10 år. Jag söker en medryttarponny som jag kan ta hand om en gång i veckan. Jag rider på ridskola varje vecka och har gjort det i 6 år. Min mamma som är hästvan kommer vara med mig varje gång. Jag vill gärna sköta en shettis men det går bra med annan mindre ponnyras. Jag är 1,32 cm lång och väger 32 kg. Vid intresse ring min mamma Johanna.
0 kr
Blocket.se