Quantcast
Till salu inom: ”

mercedes motor om314 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Volvo 745

Arvika
Volvo 940

Ekerö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej har lite delar till mb508,608,o309 som jag har liggande, säljer inga delar i från den som är på bilden men delarna som jag har är till dessa modell har fina bromstrummor fram 1000:- st 17,5 tum som passar 508,608,o309 m.m finns och 16 tum finns till dessa modeller som en del motor detaljer till om314 motorn som toppar dieselpumpar,matarpumpar m,m finns och lite annat smått o gott som kan vara till användning. har inga plåtdetaljer eller Bakaxlar mejla om du har frågor,så hör jag av mig, jobbar i bullrig miljö så jag hör inte telefon Grejerna kan skickas med bussgods om så önskas( köparen betalar frakten) men då önskar jag att ni sätter in pengarna på konto först innan jag skickar ,ni behöver inte vara nervösa för att bli blåst,jag ger er telefon nr så ni kan kolla vem jag är,jag gör så här för att det finns folk som vill betala postföskott men hämtar inte ut det när det har kommit på plats så då får jag betala frakten tur o retur Mvh Dennis
Husbil i bra skick. Nybesiktigad och godkänd 27 juni, skattebefriad. Registrerad som personbil klass II (B-körkort). 7 m. lång, 4-cyl (om314) motor, hög takhöjd (fd skolbuss), dragkrok för 1500 kg. Praktisk inredning med 4 fasta bäddar, 4 passagerare + chaufför. Alla säten med bälten. Gasolspis + elektrisk kokplatta. Kylskåp 12 V/Gasol/230 V. Takfläkt, Taklucka, Garderob Mindre lastutrymme bak, markis 7x3 m, takräcke och takbox. Ej toalett. Fler bilder kan mailas.
Skattebefriad, C-kort. Stora motorn OM314 utrustad med turbo och intercooler. Höga utväxlingen i bakaxeln Rostlagad och lackad 04 Gasol bes med kyl,panna och spis. P11-tub. Fasta tankar för färsk-och spillvatten, dubbla dieseltankar. Vattenburen värme runt i hela bussen samt ett värmepaket med fläkt längst bak under u-soffa. Drag, porta-potti, cd-växlare. Ring för mer info.
mb motor från en 508 med växellåda och startmotor ca45000mil RING kollar inte mailen