Quantcast
Till salu inom: ”

gummibåt med motor säljes

Princess V48

Västra Götalands län
Rörgast
F
Rörgast
F
Rörgast
F
Rörgast
F
Rörgast
F
Rörgast
F
Rörgast
F
Cranchi 33 2002

Västra Götalands län
AX 2 ny

Örebro

Tidigare annonser till salu

Skick: 4/Inbunden. Rabén & Sjögren, Tryckår: 1990 Antal sidor: 58. 205 x 140 mm Illustrationer. Plötsligt mörknar vattnet, plötsligt hörs ropet över havet: br br "Hjälp, Hjälp... br br Båten har gåått på runt, Hjälp!!!" br br skepparen har fått den lätta gummibåten i sjön. Den kommer upp i 40 knop. När motorn ryter igång sitter.. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Gummibåt Silver marine nemo 275AD med uppblåsbar durk och köl. -08. Endast använd ett fåtal gånger. Ej använd senaste 2 åren. Längd:2,77 m Bredd:1,47 m Vikt: 35 kg Utrustning: Bärväska, åror, fotpump, sittbänk med dyna och förvaringsväska, reparationssats och hamnkapell. Bränsletank och motorbock medföljer. Vid köp av endast gummibåt med tillbehör: 6000 kr. En gummibåt av hög kvalitet med mycket utrustning och i skick som ny. Motor 4-takt Selva Black bass 7,5 hk. -07. Ej använd de senaste 3 åren. Motorn är i nyskick. Knappt inkörd. Vid köp av endast motor: 10 000 kr.
Här säljes en härlig familjeseglare, utrustad för bekväm och enkel segling. För mer bilder gå in på nedan länk. http://www.hanseklubben.se/commonfiles/files/228.pdf Båten har bland annat: Ljusgrått vackert skrov Värmare Varmvatten Landström Batteriladdare Yanmar motor 21 hk Fendrar och förtöjningstampar mm Allt man kan tänka sig för bekväm familjesegling helt enkelt. Båtplats kan erbjudas för säsongen , men eventuellt även längre. Vid snabb affär kan eventuellt även gummibåt medmotor följa med i köpet.
Tja tänkte kolla om det var någon som fastna för min gummibåt. Finns inte så mycket att säga egentligen det är en gummit lagom till 4 personer med en 20hk motor till och det är inga hål i den men den ser kanske inte jätte rolig ut. Men funkar kanon bra ! Hade tänkt mig 4000 bvsa Tank och soppa slang med pump på och 20hk motormedföljer! Ring eller Maila om ni undrar något
Säljer nu sambons trotjänare. Den har varit med henne sen 2007. Den är besiktad och skattad. Får köras till sista maj nästa år. Vinterhjul medföljer. MVG. Ja den har lite rost på sig men inget allvarligt. Fjädrarna är av fram men gick genom besiktningen med det för tredje året i rad. Motorn hackar lite när den har blivit varm. En ouppackad gummibåt för två som ligger i baksätet kan följa med vid snabb affär.