Quantcast
Till salu inom: ”

merida dakar 660 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en 21 växlad orange neon färgad mountainbike av märke Dakar Merida 660 till salu. Däcken som sitter på är landsvägs däck men det följer även med orginal offroad däck. Sen sitter de på en packethållare som vi satt ditt. Finns även stänkskydd och flaskhållare monterat. original låset på cykel funkar bra och de finns så klart nycklar till. Den är i fint skick förutom på att lite färg är avskavd på mitten av övre ramen. Säljs för 1500 kr prutat och klart. Cykeln finns i Valbo.
Merida Dakar 660 i fint skick säljes. Sparsamt använd för några år sen, därefter förvarats inomhus. 26 tum, 21 växlar. Hela cykeln är rundsmörjd, hjulen är raka och rullar bra, bromsarna har justerats och tar jämnt. Shimano-växlarna fungerar fint men kan behöva efterjusteras. Däcken har bra mönster och håller luft. Sadeln är helt ny. Vad mer kan man begära? Kan ses och hämtas mot kontant betalning i Storvreta.
Säljer en Merida Dakar 660. 26 tum. 24 växlar. (växelvajer precis bytt) Handbroms bak och fram.(bak precis bytt) Stötdämpare fram. Den har tre mindre skador: ett litet hål i sadeln, nedslitna handtag längst ut och en repa i bakre ramen, därav priset. Annars är den så gott som ny! Nås både på telefon och mailen. Har även fler bilder på cykeln ifall det skulle önskas.
Jag har blivit "gammal" och kör hellre damcykel än mountainbike, därför säljer jag min Merida. Mycket fin och fullt fungerande mountainbike bortsett från några småskråmor och att steg 2 av de tre bakväxlarna kan haka ibland, inget som jag har stört mig av så mycket. Går säkert att fixas till enkelt. 21 växlar Medföljer 2 dirt-bike hjul (På sitter nu 2 streethjul) Hör av dig fort vid frågor eller köpintresse!
Cykeln är i bruksskick. hjulen är vinda därav priset. Finns i vår butik Loppis På Gården Tjalmargatan 1 Östersund, nedanför Lidl och på samma gård som Multihallen. Butiken är öppen: Måndag till Fredag 11-17.30, Lördag 10-16 och Söndag 11-15. Ni kan betala med kort i butiken tex Visa, Mastercard. Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för fraktpris i resten av Sverige (ange ort).