Quantcast
Till salu inom: ”

messerschmitt motorcykel 175 till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

skyddsjacka

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Triumph Bonneville America 2008,har gått bara 630 mil.Mycket fin motorcykel,lätt körd,trevlig med bra vrid..Perfekt för nybörjare men även erfarna. Hojen köptes hos Johans MC Göteborg 2008-Gamla Tuvevägen 4.Därefter regelbunden servis hos Triumph. Servis bok Regnr.BEC367 Mycket Extra krom,dämpare spmsl epco slash cut,analogue krom clock kit,krom tanklock triumph låsbart, rostfri efekt avgassystem osv.Allt byte utförd av Johans mc service AB Göteborg och alla originella delar har jag kvar, Ny battery ny motor olja bytt två väckor sen. Skick mycket bra,går som en klocka. Däck som nya Det är bara lite repig uppe på gaffel under stor lykta.Vet ej vad är det.Kan vara aluminiumlack har frätat,men ingen skada.. Här är video av min traja på youtube du kan titta. www.youtube.com/watch?v=s1atC0kuHJI Jag vill ha 70000 kr.annars behåller jag den Neno
Honda FT 500 betraktades som lite av en bushoj, mycket rolig att köra och väldigt lätthanterlig. Styrkor: Ljudet, lättkörd, billiga delar. Häftigt stuk , Sammanfattning: Bra stabil hoj som kan köras både hårt och lugnt. Bara att byta olja, finns inget som rostar och den svarta motorn behöver inte putsas. Kul och mycket lättkörd. Suverän på korta sträckor men funkar även för en tur i Danmark eller en runda på Österlen. Billig att äga och tanka. Ej skattad eller besiktigad dem senaste åren då MC intresset har svalnat. Den har stått i garage året runt. Inga problem med motorcykeln 10.000.- kr som den står nu
Jag är på jakt efter någon motorcykel. Vilken typ är inte så extremt viktigt. Önskemål: * Max 15000kr * Max ca 4000mil Krav: * Ej äldre än 1990, om det inte är något alldeles speciellt * Ingen scooter * Ingen offroadstånka * Ingen skrevraket * Välmående i motor och låda Lämpliga hojar skulle kunna vara någon naken hoj på 500-750cc (t.ex. GSX750), Honda Shadow 600, Honda Transalp (-00 eller nyare) och så vidare. Om den är lite repig och stygg efter att ha varit i backen någon gång spelar ingen roll. Så länge den går bra och inte har sned ram, spruckna fälgar eller liknande.
En helt ny motorcykel, ej använd. Säljer den pga att jag har tagit körkort och att den tar för mycket plats i huset. info: 4 växlad 2 st nycklar .Helt ny inte rört sen jag fick motorcykeln så allt är i ett litet paket och jag har skruvat upp den för att ta lite bilder på den på grund av att jag vill sälja den Pris: 7000kr men kan diskuteras.
Sveriges äldsta Messerschmitt? Kermitgrön för att förstärka upplevelsen!!!! Besiktad, körklar och mycket lättstartad motorcykel / bil. Skapelsen är i bruksskick - fint skick, se bilder. Kan ev. vara intresserad av byte veteranbil, USA bil, sportbil eller något annat kul! Kontanter naturligtvis bäst.... Affär skall ske före 20/9. Kan ev. levereras till Falumarknaden 3 september vid bra/intressant bud.