Quantcast
Till salu inom: ”

trehjulig motorcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Nu kan du köra MC på ditt vanliga B-kort! Piaggios trehjuliga MC kräver inte A-kort, och den avancerade framvagnen gör att körkänslan är precis som en tvåhjulig hoj! Den senaste tekniken med bland annat bränsleinsprutning ger motorn bra prestanda och vridmoment. Oerhört lättkörd och smidig, framförallt i stadstrafik. Den finns även som Hybridmodell, dvs el/bensindriven. Litiumbatterierna ger en räckvidd på 20 km och laddas antingen när du kör på bensin eller i tre timmar i vägguttaget. Mer info om Piaggio´s MP3-modeller finns att läsa på www.spgmotor.se. Vi är återförsäljare för Piaggio, Vespa, Aprilia, Derbi, Gilera och Aixam. Dessutom ordnar vi finansieringen av ditt köp genom Nordea Finans, med eller utan kontantinsats. Välkommen in!.
Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Nu kan du köra MC på ditt vanliga B-kort! Piaggios trehjuliga MC kräver inte A-kort, och den avancerade framvagnen gör att körkänslan är precis som en tvåhjulig hoj! Den senaste tekniken med bland annat bränsleinsprutning ger motorn bra prestanda och vridmoment. Oerhört lättkörd och smidig, framförallt i stadstrafik. Den finns även som Hybridmodell, dvs el/bensindriven. Litiumbatterierna ger en räckvidd på 20 km och laddas antingen när du kör på bensin eller i tre timmar i vägguttaget. Mer info om Piaggio´s MP3-modeller finns att läsa på www.spgmotor.se. Vi är återförsäljare för Piaggio, Vespa, Aprilia, Derbi, Gilera och Aixam. Dessutom ordnar vi finansieringen av ditt köp genom Nordea Finans. Välkommen in!.
Trehjuligt bus fordon, hemmabygge, går bra. Ring för info. Pris:3500:- OBS! RING 0708-744682. Svarar ej på mail.
Eldriven trehjulig motorcykel i bra skick, ej använd så mycket. Laddare finns. Ring för mer info
Ny MP3 till vrakpris. Piaggio har utvecklat ett nytt och revolutioner ande fordon. Fördelen med, att göra en trehjulig scooter är: Väsentligt bättre stabilitet och väghållning samt låg risk för att välta Väsentligt bättre bromsar. Piaggio - Made in Italy. FÅR KÖRAS PÅ B-KÖRKORT. Ord. Pris 95000,-