Till salu inom

"metallsvarv clas ohlson 30-6757 30-6758 säljes"

Igår

Mini bmx

950 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

BOSCH MUM 5 Start Line köks...

1 200 kr
Blocket.se
Piteå
2 dagar

Metallsvarv

26 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Flyttkartongar olika sorter...

300 kr
Blocket.se
Ludvika
2 dagar

Kaminfläkt för täljsten

750 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

Sommar däck Mercedes Citroën

Blocket.se
2 dagar

Luxman vintage stereo

1 100 kr
Blocket.se
Köping
3 dagar

Gödningsspridare Nordsten 12 m

10 000 kr
Blocket.se
Falun
3 dagar

Bosch Sticksåg Oanvänd

800 kr
Blocket.se
Lidköping
3 dagar

Metallsvarv L ca 60 cm. sva...

2 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Studentjobb  ·  Oslo

Butiksmedarbetare på deltid sökes till Clas Ohlson i Oslo! - Oslo

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
För kunds räkning söker vi nu erfarna och positiva butiksmedarbetare för deltidsarbete till Clas Ohlson i och runt om Oslo.Arbetsuppgifter:* Kassahantering* Informering* Försäljning* ButiksplockEgenskaper:* Serviceminded* Stresstålig* Positiv* Erfarenhet från butiksarbeteVi erbjuder:* Ett varierande arbete* En social arbetsplats* Chansen att arbeta för en internationell arbetsgivareClas Ohlson finns på ett flertal ställen i Oslo och närområdet. Nu söker vi dig som vill arbeta deltid innan jul samt full tid runt de mest hektiska veckorna kring jul. Arbetet kommer att starta i mitten av november och fortgå ca 2 mån. Det kommer även att finnas vissa möjligheter till att arbeta deltid under nästa år. Stämmer du in på ovan punkter och tycker att detta verkar som ett spännande och givande deltidsjobb så sök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra norska uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda internationella referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion.
0 kr
Jobbaextra.se
Biljetter  ·  Stockholm

Presentkort CLAS OHLSON *SPARA 500:-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har ett presentkort på Clas Ohlson värde 1800:- som jag säljer för 1300:- Du sparar alltså 500:- Kortet gäller hela Clas Ohlsons sortiment och även på deras webshop. Säljer det för att jag helt enkelt inte behöver ha något från Clas Ohlson. Kortet är giltigt i 10 år Kan skickas per post. Endast mailsvar då jag jobbar natt och ej har telefonen igång på dagarna. Pruteri undanbedes för det är redan en bra affär!!
1 300 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Solna

Byggfläkt Värmefläkt 3000 Watt Clas Ohlson

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Visst kan du köpa en ny men klen fläkt på Jula för 300 kronor men vill du en kraftfull pålitlig fläkt med rejäl effekt är det här ett mycket bättre alternativ. För uppvärmning av utrymmen som byggplatser, garage etc. Hölje i kraftig plåt med bärhandtag. Justerbar termostat samt omkopplare för olika effektlägen eller endast fläkt. Överhettningsskydd. IP44. 1,5 m kabel med stickpropp för 230 Volt. Köpt på Clas Ohlson förra vintern för 600 kr. Använd en gång. Pris: 300 kronor prutat och klart.
0 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Simrishamn

Larmsats från Clas Ohlson, komplett

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett komplett hemlarm från Clas Ohlson. Larmsatsen heter 42-3704 och är cirka 20 år gammal. Ingår gör: 1st Centralenhet HA-841D 2st IR-detektor PIR-8612 1st Rökvarnare 1st Siren 1st Nätaggregat 1st Batteri (detta är nog så gammalt så det måste bytas) En låda kabel, en del använd (avklippt) Larmet användes fram till år 2000 och har sedan dess legat förpackat i originalkartongen. Efter överenskommelse kan larmet hämtas även i Staffanstorp.
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Metallsvarv Clas Ohlson 30-6757 + 30-6758

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag säljer min oanvända metallsvarv, då utrymmet ska användas till annat. Svarven är uppackad, driftsatt och provkörd enligt manualen, sedan har den bara stått. Rejäl maskin i nyskick, perfekt för hobbyarbeten. Se bilderna för data. Nypris svarven artnr. 30-6757: 8500 kr Nypris stativet artnr. 30-6758: 2000 Kr (En sats svarvstål skickas med i köpet)
4 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj