Quantcast
Till salu inom: ”

ohlson 22 säljes

Utemöbler

Karlstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Röd Ohlson 22 är 6,5m lång, 2,4m bred,1,25 är djupgåendet. Den väger 1,6 ton Båten är i gott bruksskick utan skador. Segelgarderob: Storsegel, Fock, Genua, Maxgenua, Stormfock och Spinnaker. Båten har en del skönhetsfel men inget som nedsätter funktionen eller säkerheten. Båten är en snabbseglare och det är inte min förtjänst. Båten finns i Arkösund och jag vill ha 15 000 kr för den. En del tillbehör kan ingå.
Segelbåt Ohlson 22 säljes. Längd 6.5 m Bredd 2,4 m Djupg 1,25 m Vikt 1,6 ton Båten i gott bruksskick utan skador. Segelgarderob: Storsegel,Fock, Genua, Maxgenua, Stormfock och Spinnaker. Varierande utseende på segel men alla med goda seglingsegenskaper. Båten har en del småskavanker men inga skador i skrov eller som nedsätter funktion eller säkerhet. Båten är en snabbseglare och det är nog inte min förtjänst. Båten finns i Arkösund och jag vill ha 15 000 för den.
Segelbåt Ohlson 22 med måtten: L=6,5m B=2,4m Djupg=1,25m Vikt=1,6 ton Fyra kojplatser och rymlig sittbrunn. Båten är en snabbseglare Följande segel finnes: Storsegel som kan rullas upp, Stormfock, Fock, Genua, Maxgenua, Spinnaker. Båten är i gott bruksskick utan skador på skrov eller annat som kan nedsätta funktion eller säkerhet. Båten har en del småskavanker av karaktären normalt underhållsbehov. Båten ligger i Arkösund och jag vill ha 15 000 kr för den.
Mycket trevlig och lättseglad båt i fint skick. Ohlson 22 har ovanligt stor sittbrunn och invändiga utrymmen för sin storlek. - Nr 398 (en av de sist tillverkade) - Fräsch invändigt, helt nya dynor 2010, höj och sänkbart bord. - fock, genua, stor och spinnacker - Mercury 6hk, Sail Edition. (man lägger i fram/back med gashandtaget), nyservad, går jättebra. - Inbyggt spritkök. - Täckställning och presenning Ligger i Fiskebäck. upptagning 31/10 pris gäller före upptagning
Jag och min sambo blev med båt förra sommaren och har nu flyttat till Hässelby och behöver därför en båtplats för vår segelbåt Maertha. Hon är en Ohlson 22 (längd 6.5, bredd 2.5, djupgående 1.25) och det är intressant med både bryggplats och svajboj. Båtplatsen bör helst ligga i närheten av Hässelby men vi har bil så en bit bort går också bra. Vi är helst intresserade av en plats hela säsongen men vi kan också tänka oss delar av den.