Till salu inom

"microcar highlander mopedbil fri säljes"

Varberg
Igår

Latsdrag low pulley, high p...

6 895 kr
Citiboard
Butik Lidingö
Idag

BESTÄLL | Axopar 28 Cabin M...

Blocket.se
Södertälje
Idag

Microcar m.go sxi -09

57 000 kr
Blocket.se
Köping
Idag

Volkswagen Passat Variant 2...

63 900 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

KTM 390 Adventure *Fri Heml...

66 900 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Kabe karisma 480

60 000 kr
Blocket.se
Butik Lund
Idag

Utemöbler i konstrotting he...

Blocket.se
Butik Kristianstad
Idag

Kampanjpriser UTEMÖBLER så...

Blocket.se
Gislaved
2 dagar

Microcar Highland m.go dci...

62 000 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

A-traktor Skoda Octavia -09

35 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Västernorrlands län

Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M'GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M'GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Varmt välkommen!
149 900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Västernorrlands län

Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
149 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Microcar M´GO DCi SX 2,95% Ränta

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Microcar M´GO DCi SX 2,95% Ränta Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Diesel, ?Passa på att göra ett klipp och köp hoj nu för 2, 95% ränta. Gäller fram till den 4 Augusti? Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
149 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Microcar M´GO DCi SX

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Microcar M´GO DCi SX Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Diesel, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156 900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
149 900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Blekinge län

Microcar M.GO DCI HIGHLAND AIRBAG

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Pris exklusive moms: 119 920kr Microcar M.GO DCI HIGHLAND AIRBAG Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Pärlemovit, Gråmetallic Typ: Moped/EU-Moped Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Diesel, Läs mer på www.eumoppenomc.se. NYHET 2012! INTRODUKTION PRIS 149.900:- Ord.Pris: 156900:- Fri hemleverans i hela Sverige ingår dessutom - endast vid beställning från oss! Microcar är europas enda tillverkare av Mopedbilar som är kvalitetscertifierade enligt ISO standard. Med ett brett modellprogram och senaste design så har Microcar tagit platsen som den främsta mopedbilen på marknaden. Microcar M.GO Highland DCi Airbag Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. * Vårt mål är att offerera Sveriges lägsta priser på mopedbil och vi vill givetvis tillmötesgå våra kunder ytterligare om så ej är fallet. * Vi skräddarsyr ditt paket efter dina behov * Vi erbjuder marknadslåga räntor och leverans till önskad ort fritt på utvalda modeller * Sk
149 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj