Quantcast
Till salu inom: ”

microcar highlander mopedbil fri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Ny T-shirt

Umeå
Damtröja

Umeå
Damtröja

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M'GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M'GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Varmt välkommen!
Microcar M.GO DCi SX Fri Hemleverans Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
Microcar M´GO DCi SX 2,95% Ränta Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Diesel, ?Passa på att göra ett klipp och köp hoj nu för 2, 95% ränta. Gäller fram till den 4 Augusti? Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
Microcar M´GO DCi SX Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Champagne Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Diesel, Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren. att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. Pris: 156 900:-OBS NU FINNS ETT INTRODUKTION PRIS PÅ 149.900:- Fri hemleverans över hela landet! Hos oss kan du alltid byta in bilen och alla typer av hojar! Hör av er till oss för den bästa mc affären! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. Följ oss på Facebook. Välkommen!
Pris exklusive moms: 119 920kr Microcar M.GO DCI HIGHLAND AIRBAG Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: Pärlemovit, Gråmetallic Typ: Moped/EU-Moped Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Diesel, Läs mer på www.eumoppenomc.se. NYHET 2012! INTRODUKTION PRIS 149.900:- Ord.Pris: 156900:- Fri hemleverans i hela Sverige ingår dessutom - endast vid beställning från oss! Microcar är europas enda tillverkare av Mopedbilar som är kvalitetscertifierade enligt ISO standard. Med ett brett modellprogram och senaste design så har Microcar tagit platsen som den främsta mopedbilen på marknaden. Microcar M.GO Highland DCi Airbag Här visar den stora franska mopedbils tillverkaren att man kan göra en mopedbil som är lika stor som en normal bil, mycket komposit, mycket aluminium tillsammans med en ny teknik bidrar till att man kan hålla vikten till låga 350 kg. Microcar M.GO Highland är standard utrustad med den nya moderna DCI motorn med Common Rail teknik och balans axlar, som tar bort vibrationerna samt ger en mjukare gång. Microcar M.GO Highland har mycket bra prestanda och vägegenskaper. detta tillsammans med en automat växellåda av typen CVT. Som bidrar till att göra Microcar Highland till en mycket lättkörd och säkert fordon. Säkerhet: Värt att veta att Microcar är den enda tillverkaren med Airbag som standard utrustning. Airbag och framhjulsdrift med skivbromsar runt om är några av dom självklara säkerhets aspekter som är givet hos Microcar M.GO Microcar M´Go Highland är en ny modell med mycket utrustning, här hittar man bla, aluminium fälgar med breda 14 " däck El-hissar, Fjärr styrt centrallås, dimljus fram, Torkare bak Stereo, en sober inredning i "Eco- läder"samt extra kraftig ljudisolering. * Vårt mål är att offerera Sveriges lägsta priser på mopedbil och vi vill givetvis tillmötesgå våra kunder ytterligare om så ej är fallet. * Vi skräddarsyr ditt paket efter dina behov * Vi erbjuder marknadslåga räntor och leverans till önskad ort fritt på utvalda modeller * Sk