Quantcast
Till salu inom: ”

mini chopper 110cc sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Tänkte sälja min minichopper eftersom jag nu har bil och behöver pengar ! Det är en Spiderchopper 110cc från 2007, väldigt unik och riktigt rolig att köra nu under sommaren! Ett väldigt häftigt ljud från den och grannarna trodde jag köpt en harley davidson när dem hörde denna på långt håll. Som ni ser på bilden är det väldigt mycket detaljer på den och det är en riktig blickfångare. Den är körd 1 sommar så motorn är som i nyskick! Körd fram och tbx på en 3 km väg så den har inte gått långt, Det går att vägregga den! Det sitter ett batteri på den och har framlykta och finns även Elstart på den. Den är Halvautomat med 4 växlar ! Jag kan tänka mig att byta mot snygga fälgar till Saab 93 -04 (18" fälgar.) Mvh Jesper!
Hej! Jag har en Mini chopper 110cc till salu som går att rega om till moped eller lätt motorcykel om man vill. Den har el-start och framlyse men tyvärr inget lyse bak. Jag har haft den i ca 3 år och har aldrig haft något problem med den. Hör av er vid intresse. Bilder finns vid intresse. Mvh Patrik
Minimotorcykel chopper 110 cc ,körklar -lite småfix
Baotian -06 som behöver nytt bakdäck och vänster blinkers bak. 1200kr Mini Chopper 110cc som behöver nytt bakdäck på grund av det har tagit i en skruv. 1000kr. Gärna byte 90cc fyrhjuling.
Hej ! nu ska jag sälja min mini chopper . Det är en 110cc . Jag har kört med den i 3år och den har aldrig strulat . Den går perfekt i motorn . Det ända problem är att det är en liten sprika i framschärmen .