Quantcast
Till salu inom: ”

mini bmx säljes

Mini BMX

Falun
Mini BMX

Nacka
Mini BMX

Umeå
Mini BMX

Kungsbacka
Mini BMX

Luleå
Mini BMX

Södertälje

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja min Gameboy.Allting är i bra skick och är originala.Allt är Köpt från Sverige. Det är Svart Gameboy Advance SP med laddare och 6st spel.Den funkar kanon bra och köpte den för ungefär ett år sedan. Spel: Tony Hawk´s Downhill jam Tony Hawk`s American sk8land Dave Mirra freestyle BMX NBA JAM 99 007 the world is not enough Ninja cop Alla spel är orginala kommer också en teach deck special Tony Hawk´s mini skate bord Du får också med på köpet en Gameboy Color som är grön färg helt gratis. Pris:450kr för hela paketet. Bor i Kortedala,Göteborg(nära Utmarksskolan)
Splitter ny mini BMX (ord 2399kr) endast använd ett par gånger, fortfarande i nyskick. Pegs fram-och bak ingår (ord 498kr) "Rockers är en nerskalad mini-versioner av en 20" BMX som är designad till att klara stor belastning från en vuxen. Breda däck och stark ram som kan klara belastning som en 20" och är grymt rolig för barn från 4 år upp till pappa på 40 år. Med flera färgmöjligheter att välja mellan och är för några människor ett samlingsobjekt"
Säljer 2 st likadana bmx-cyklar i mycket fint skick. Cyklarna är mycket lätta och passar därför utmärkt till bmx-racing. Passar barn med längd 110-130cm. Nypris 4500 kr. Se länk för mer info om cyklarna. http://www.redlinebicycles.com/archives/2009-proline-mini Pris: 2500 kr/st
Mini BMX Mongose 18" 09 Säljes för att jag vill köpa en ny cyckel