Quantcast
Till salu inom: ”

minikök med ugn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig och välplanerad etta i lugnt område med närhet till allt. Lägenheten har en liten hall med inbyggd garderob. Badrum med badkar. Lägenheten har sovalkov. Minikök med bra förvaring såsom: hel kyl/frys, spis/ugn, fläkt, liten arbetsbänk samt diskho. På vinden finns ett stort förråd som tillhör lägenheten och i källaren finns matkällare, cykelrum samt tvättstuga med bra tvätt och tork möjligheter att tillgå. Ca 5 min promenadväg till centrum och även närhet av ett flertal mataffärer, grönområden samt pizzeria och café.
Uthyres till er med en utmärkt finansiell grund för inflyttning omg. Nu har du chansen att hyra denna vackert belägna möblerade mini 1:a, ett stenkast från Norr mälarstrand. 15 min gång till centrum, 2 min från tunnelbanan. Det finns ett fräscht minikök med plattor, mikro/ugn samt kylskåp. Rymligt kaklat badrum med toalett och dusch. Allt ingår: El, wifi etc. Första kontakt sker via mail. Berätta om dig själv och vilken sysselsättning du har. Jag kontaktar dig omg om det verkar intressant. En månads deposition krävs. Regards/Mvh
Kanske nåt till sommarstugan? "Minikök" med spis och ugn. 1 st galler 1 st plåt. Har använts då vi renoverat köket... har fungerat perfekt!
Det klassiska miniköket - spis och diskbänk i ett Spisdelen har klickbara vred både till plattorna och ugnen. Moderniserades med vägg/ hängare/skåp Mått: 62x30x50 cm Lämplig från ålder: 3 år TOPPEN SKICK! Ett måste för alla små !
NY! Ej uppackad. Säljs på grund av flytt.