Quantcast
Till salu inom: ”

mobilkran säljes

Filialarbetare

Kiruna
Hyra Mobilkran
F
Stockholm
Hyr mobilkranar
F
Gävleborgs län
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil 20 tons kran från AMECO Björnkran 12 m bom 12 ton lyft Både bil och kran går bra, läcker dock lite olja En av framrutormna har en spricka. Däcken på maskinen är slitna, mest fram 20 tons kran FRÅN AMECO BJÖRNKRAN. Kranen går i dag på en marina och används varje dag. maskinen har lite läckage men arbetar gott. Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-05-19 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Stabil 20 tons kran från AMECO Björnkran 12 m bom 12 ton lyft Både bil och kran går bra, läcker dock lite olja En av framrutorna har en spricka. Däcken på maskinen är slitna, mest fram 20 tons kran FRÅN AMECO BJÖRNKRAN. Kranen går i dag på en marina och används varje dag. Maskinen har lite läckage men arbetar bra. Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-01 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Mobilkran. Jag skall avveckla ett varv där den här kranen används under ett antal år. Jag har kört den i sex år och den har alltid fungerat bra. Startar alltid . Lite pussel för att få den tipp topp. Men funkar och används nästan dagligen. Jag kan inte priset så jag säljer till högstbjudande. Då varvet skall avvecklas är det ont om tid Därför prioriteras snabb affär.
Bensin V8 med mycket kraft, nu använd som dragbil för båtar. Försäkrad som mobilkran men kan naturligtvis bes och köras med C kort som vanligt. Bra kaross lite slitskador men minimalt med rost. Hydraliskt utskjut med 50/60 kula och traktordrag, hydralisk lyft med låsning när man använder vinchen, 3 tons med frikoppling. Liten kran på flaket. Låsbara drivknutar på framhjulen. Går mycket bra, körde tor Lidköping senast med boogietrailer på 1,5 lit/milen vid 50-60 km/timmen. Ett däck snedslitet. Kan ta dieselbil med drag som dellikvid. Ingen momsbil. Ring många signaler