Quantcast
Till salu inom

"brio barnvagnar äldre modeller säljes"

Norrköping
Idag

Söker katt

500 kr
Citiboard
Gävle
Idag

Äldre tavlor 500 kr st

1 000 kr
Citiboard
Helsingborg
Idag

Biker jacka i nyskick

100 kr
Citiboard
Täby
Idag

5 Barn artiklar , billigt...

300 kr
Citiboard
Upplands-Väsby
Idag

Emaljunga Barnvagn

300 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

IKEAS bästsäljande soffa "G...

1 000 kr
Citiboard
Jönköping
Idag

Dockvagn

200 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

hålslagare

60 kr
Citiboard
Laholm
Idag

Emmaljunga barnvagn Edge

6 500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Hallstahammar

Brio sittvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Äldre Brio sittvagn, tror modellen är från 2007. Köptes begagnad och säljes i begagnat skick. Men fungerar mkt väl! Inget fel alls på bromsen. Lite skitig på fotot då den stått i garaget under vintern men det går att tvätta bort. Extra hjul finns till. Enkel att fälla ihop. Samt så går det att ta bort klädseln och tvätta i tvättmaskin. Säljes pga att vi inte använder vagn längre. En mkt bra extra vagn. 250 kr prutat och klart! Välkommen och titta! Vagnen finns i Hallstahammar!
250 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Brio sitt- och liggvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Brio sitt- och liggvagn i fint skick säljes. Vi säljer vår den klassiska Brio sitt- och liggvagnen. Regnskydd och myggnät ingår. Vagnen är i fint skick och har rengjorts efter att bilderna har tagits. Om vagnen kan sägas att den är av den äldre modellen och därmed lite klumpigare än dagens vagnar, men det finns få vagnar som rullar så lätt och tar sig fram överallt. Den är väldigt bra på sommaren då den är luftig med en gedigen vädringslucka i suffletten. Pris: 750 kronor.
750 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Ekerö

Sitt- och liggdel till Brio duovagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En sitt- och en liggdel till Brio duovagn av äldre modell. Tyget på delarna är i nyskick. Mörkblått med grå detaljer. Tyvärr blev chassit stulet och sönderkört och endast överdelarna finns kvar. Synd att kasta så kanske någon annan som får användning för dom. Perfekt för att förnya om du har en Brio av äldre modell eller hittar ett billigt chassi. Brion av den här modellen har bra stötdämpning och är rymliga. Bra som vintervagn eller dagisvagn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Malmö

Brio sulky, Carena sulky och Brio regnskydd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Svart/blå Brio sulky äldre modell men fullt funktionsduglig. Stadig och bra. Med sufflett. Litet hål i tyget i ryggstödet och skumgummi runt handtag delvis av. 100kr. Röd Carena sulky med helt handtag som gör den lättstyrd även med en hand. Bra skick, perfekt för resan. Stor varukorg under. Bälte. Fotstöd går att fälla upp. Ryggstöd kan justeras i 3 lägen. Bra att sova i. Mugghållare. Lätt att fälla ihop. Framhjulen går att låsa vid körning i tex grus. En toppenvagn. 500kr. Brio regnskydd till sittvagn, passar även andra modeller. Svart. Knappt använt. 150kr.
100 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Borlänge

3 st Barnvagnar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Brio Happy: Inköpt hösten 2009. Perfekt skick. Djur och rökfri. Sparsamt använd till ett barn. Separat liggdel och sittdel. Luftgummihjul för bästa komfort. Åkpåse, regnskydd. 2500 kr BabyTravel Amsterdam: Inköpt förra hösten. Knappt använd. Sittvagn med fullt liggläge. Luftgummihjul. Nya modellen med bättre fjädring. Regnskydd. 2200 kr En äldre Brio som använts till sovvagn på dagis. Sittvagn med ligginsats. Perfekt som extravagn. 600 kr Fler bilder skickas på begäran.
2 500 kr
Blocket.se