Quantcast
Till salu inom: ”

modellbilar säljes

Tidigare annonser till salu

Önskar köpa en bilmodell från Prämeta modell Mercedes 300 SE Färg: Silver (helst men fungerar även med guld) Skick: Mint condition (helst men även intresserad av exemplar med lite småfel) Tillbehör: Uppdragningsnyckel (silverfärgad polis), låda Har du det jag letar efter eller kanske känner någon som har det till försäljning så hör gärna av dig på mail eller telefon. Bilen är tänkt som 60 års present till min far som skulle bli lyrisk om han fick denna bil i present. Bilden nedan visar hur bilmodellen jag letar efter ser ut.
Ferrari F1 modeller till salu Ferrari Formel 1 modeller i skala 1:18 samtliga med tobaksreklam, för realismens skull. Kanon för Ferrari eller Formel 1 fantasten som samlar på modellbilar. F2001 Säsong 2001(OBS vänster backspegel saknas annars i kanon skick) F2002 Säsong 2002 F2003 GA Säsong 2003 Säljes med original förpackning 700Kr alla tre tillsammans 250Kr stycket Betalning genom insättning till mitt konto och jag skickar varan efter jag mottagit pengarna. Köpare står för frakten.
Original Porsche Design Drivers Selection Porsche Boxster Spyder Special utgåva i 2000 exemplar Pris är inklusive frakt och moms Om företaget I vår webbutik på Blocket.se kan du hitta reservdelar till gamla till så väl nya Porschemodeller. Vi säljer även tillbehör och Porsche Collection assessorer. Allt från modellbilar till Iphone-tillbehör. Är det något speciellt du letar efter så tveka inte att kontakta oss! Alla priser i annonserna är inklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för felskrivning.
Original Porsche Design Drivers Selection Porsche Cayenne S Utgående modell WAP C20 004 13 Pris är inklusive frakt och moms Om företaget I vår webbutik på Blocket.se kan du hitta reservdelar till gamla till så väl nya Porschemodeller. Vi säljer även tillbehör och Porsche Collection assessorer. Allt från modellbilar till Iphone-tillbehör. Är det något speciellt du letar efter så tveka inte att kontakta oss! Alla priser i annonserna är inklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för felskrivning.
Original Porsche Design Drivers Selection Porsche 918 Spyder WAP 020 191 0B Pris är inklusive frakt och moms Om företaget I vår webbutik på Blocket.se kan du hitta reservdelar till gamla till så väl nya Porschemodeller. Vi säljer även tillbehör och Porsche Collection assessorer. Allt från modellbilar till Iphone-tillbehör. Är det något speciellt du letar efter så tveka inte att kontakta oss! Alla priser i annonserna är inklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för felskrivning.