Quantcast
Till salu inom: ”

monark jb 150cc 1952 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt renoveringsobjekt som är en Monark cz från 1949. Motorcykeln är förregistrerad men behöver visas upp för en enklare reg besiktning. Monarken har nya däck fram och bak (därför bakhjulet saknas på bilden). Massvis med nya delar bromsbackar, ljuddämpare (ej orginal), nya avgaskrökar och nya kolvringar. Motorcykeln behöver ett nytt elsystem ny framlampa m.m men är ett helt okej objekt för dessa pengar. (splitbussen i bakgrunden är INTE till salu) jag vill ha 3000kr för cykeln och det är mindre än vad de nya delarna kostat mig så pruta inte.
Hej! Säljer här ett motorcykel objekt. Det är en Dekal trimmad monark. just den här är en speed med cz 150cc motor. Cykeln är från 1950 och har AC skylt och papperskopia från länsstyrelsen. Så ursprung är inga problem. Jag har inte provstartat den eller på något sätt mekat med den då den köptes tillsammans med andra saker. Mer bilder kan fås via mail. Intresserade som ringer prioriteras först.
Fin renoverad Monark 300, årsmodell 1950. 150 cc, finns inga papper men det finns både ram och motornummer samt gammal reg. skylt på cykeln så det är inga problem att ta fram urspungskontroll uppgifter för inregistrering om man vill, därav priset. Går bra. Motorcykeln är jättefin, kom och kolla, den skall bort i helgen för nya projekt, i helgen så är priset 7500 kr och om den inte säljs så tar jag bort annonsen och ställer undan Monarken.
Säljer min ärvda gamla Monark. Det rör sig om en modell 77 från mitten av 50-talet. Renoverades under 90-talet och lackades om, dock ej i orginalkulör. Motorcykeln var penselmålad blå när vi tog över den, men orginalkulören är jag osäker på. Den har startats då och då och går fint i motorn, är pigg och rapp. Dock behöver den säkert en liten genomgång innan ev. långresor. Däcken är fräscha Trelleborgsdäck som inköptes under renoveringen. Saknar papper. Mer info om modellen finns här: http://kullen1.se/erlan.htm Kom gärna med frågor och prisförslag. Har haft den länge, är inte desperat att bli av med den, men roligare om den hamnade i bättre händer. (Har ju trots allt inget körkort för MC)
besiktad och klar. startar och går fint. patinerad cykel i charmigt skick. reg nr bdx 262