Quantcast
Till salu inom: ”

monark moped säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag säljer nu min cykel jag har använt ungefär 3 gånger, sedan blev det vinter och nu är det dags för moped. Den är i fint skick o jag ska bara av med den. Jag vill ha 1200 kr för den. Säljer också en Mountain-Bike i fint skick också. Använt den ungefär 10 gånger. Men det är min lille brorsas. Den skulle jag vilja ha 800 kr. För båda 2000. Vid snabb affär kan du få dom för 1700 kr. Billigare Hittar Du Nog Ej.
Nu säljer jag min cykel som jag fick av min mamma 3 månader sen. Den är i mycket bra skick och är mycket fin och bekväm. och jag säljer den pågrund av att jag ska skaffa moped.Jag säljer den lite billigare eftersom att det är två olika däck eftersom att det var någon som hade skärt ett stort jack i mitt däck, men jag har alltså köpt ett nytt och den fungerar perfekt.Cykeln har: kjolskydd lampa frambroms och handbroms 3 växlar pakethållare och korg Cykeln är i nyskick. mitt nummer är 0721777609, ring eller melja mig om ni är intresserade :)
dags att sälja monarken då jag ej kommer att ha tiden att plocka ihop den. rev ner den för två års sen i tron att jag skulle göra iordningen den men så har det inte blivit. det som saknas som jag vet är svingaxlen och lite skruv sen ska det mesta finnas. så är det någon som ha tiden att renovera den eller bara plocka ihop och köra så har jag en till salu för 3000:- prutat och klart fina monarscooter ligger bra mycket över mitt pris!! är det något ni undrar över så ring.. mvh
Hej! Jag vill sälja min Monark, damcykel pga att jag inte använder den och har fått en moped. Har använt den i ca 8 månader och den är fortfarande i bra skick, jag har även papper på den. - Jag har inte hunnit fota den men den ser ungefär ut som den på bilden. OBS! Endast seriösa köpare! Kan tyvär inte sänka priset mer än så.
Hej! Jag vill sälja min mörkgröna Monark Karin cykel eftersom att jag köpt moped. Cykeln är i ett bra skick och alla funtktioner funkar som de ska. Har tyvärr inga lås till cykeln därför sänker jag priset på cykeln. Obs! Vid snabb affär kan priset diskuteras. 3Växlar Korg Belysning fram/bak Fot/handbroms Rostfrikedja Pakethållare Ringklocka osv... Vid intresse ring gärna 0739340595 Mvh Mome