Quantcast
Till salu inom: ”

monark monarped 1959 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 3 vxl

Landskrona
Cykel

Gävle

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en gammal moped som heter Monark "monarpeden" som är tillverkad nånstans runt 1959. Motorn heter Ilo Piano, 2 vxl. Startar och går tills den är varm, sen går den inte lika bra. motorn är fortfarande igång men jag tror den tar in luft genom nån packning. Så jag säljer skönheten till någon som vill ta hand om den;) Har bytt nedstående: kondensatorn tändstift bränslekran+slang däck+slang Ring eller maila för mer info! Mvh Lars
Säljer min helt kompletta orenoverade / oskruvade monarped i härligt patinerat original skick. Lättstartad och allt fungerar som det skall. Kör denna gubbmoppe från Monark som den är eller lacka om den och få den i nyskick. Du kör moppar som denna på cykelbanor Väcker uppmärksamhet och glada miner så den lämpar sig även för reklam och PR uppdrag. Kan tänka mig Puch Alabama, Florida, Crescent compact Mustang Mamba eller Zundapp Kompis Suzuki K50 i byte. Endast kompletta väl fungerade moppar inga renoveringsobjekt som byte, betalar pengar emellan för rätt objekt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag en Monark Monarped i orört originalskick som jag ärvt av min farfar. Årsmodell 1959 men är osäker. Finns en dekal under sadeln där det VoV 1282 2 växlad fotväxel samt ILO motor. Har haft den igång och allt verkar fungera. Säljer helst hela men kan ev. även sälja den i delar. Prisidè: 4000 kronor eller ge mig ett bud. Maila eller ring, svarar jag inte så ringer jag upp inom kort om numret visas i telefonen.
Nu har ni chansen att köpa en fin sommar moppe till sommarens utflykter! det är bara att trampa och puttra iväg! Det är en 1959 Monark Monarped La Strada de lux. Säljes till högstbjudande!
Monark monarped.Antagligen från 1959. Det saknas en luftburk till förgasaren.Kan byta med lämplig utombordare.