Quantcast
Till salu inom: ”

monark monarscoot delar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hörnsoffa

Lomma
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Monark Monarscoot troligtvis från tidigt 60-tal säljes i delar. Inte komplett, en "gummiring" till stötdämpningen fattas och motorn behöver nog ett kolvbyte. Kan fattas mer, men inte som jag hittills lagt märke till. Detta är ett renoveringsprojekt som bara precis påbörjats, nått för den som gillar att meka och fixa. Mopeden är, ihopsatt och fungerande, störtskön för den som gillar det lite äldre stuket, en riktig liten godbit från de gamla dagarna. Anledningen att jag inte gör det själv är att jag nu ska in på universitetet, då kommer varken tid eller pengar finnas för att fullfölja ett sådant projekt.. Bilden är ett exempel på hur den kan se ut, färdigrenoverad..
en monark monarscooter från 63 startar och går att åka på, nya tänd delar, kör som den är eller renovera upp den skick enligt bild, kan bytas mot amazon,amazon combi,pv,duett,volvo 140,50-60tals opel eller nå annat roligt pris 4500kr ring eller maila för info Är annonsen kvar är mopeden kvar! 070-4915399
Monarscooter i bra orginal skick (patina) Div delar kan medfölja
Monark monarscoot delar som bilden visar. Det skulle bli ett custombygge med längre framgaffel och 4-takts motor. Nu har jag andra planer. Säljer endast allt, ej i delar. 800 kr eller Högre bud!