Quantcast
Till salu inom: ”

mopedbil med flak säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska mopedbilen Grecav eke sw pick up säljas pga av körkort. Det är en utmärkt familjemopedbil eller för den som vill ha bra bagageutrymme, med ett stort heltäckt flak som man får plats med barnvagn i mm. årsmodellen är 2005. Den har gått ca: 2830 mil cd/mp3 stereo Mopedbilen är i mycket gott skick och jag har varit oerhört nöjd med den. sommar och nästan nya dubbade vinterdäck medföljer. Endast seriösa spekulanter!!! maila eller ring!
Volvo 744 med en b230k. Startar i alla väder, och har aldrig varit problem med motor eller låda. Ljudet dunkar på bra. Enkellåda 1,2,R med vartalsregulator som bara är att stoppa i om man känner för det. Säljes på sommardäck med fås med vinterdäck på plåtisar. Finns lite småfix för den petige, men det går ju inte att undvika på en traktor. Kan fås med exradelar för pristillägg tex, grill. Flaket går att öppna och är lagligt under. Ring/sms:a för mer info, svarar inte på mail. Endas seriösa köpare. Byte mot mopedbil är intressant.
Grecav Eke SW pickup -06 Automatisk växellåda Diesel Grå metallic 1189 mil stereo MoK-värmare Året-runt-däck Förstärkt golv på flaket i aluminium. Garage inköpt hösten 2010 medföljer, värde drygt 4000kr. För mer information: http://www.mopedbil.se/grecav_pdf/gamma_pickup.pdf
Mopedbil med praktiskt flak. fjärrlås, elhissar 4000mil nyservad med nya broms skivor. går tyst och fint.