Quantcast
Till salu inom: ”

mopedbil skrot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grecav mopedbil -02 3272 mil Skattebefriad Besiktningsbefriad Helt nya åretrunt-däck sitter på Motorvärmare+kupéuttag Perfekt pendlarbil för kortare resor. Drar ca 0,25 liter diesel/mil Bra värme, inga problem att köra på vintern. Startsäker. Går i ca 70 km/h Servad för ca 200 mil sen (filter olja remmar) Dessvärre måste sekundärväxellådan bytas. Det låter värre än det är. Den sitter väl synligt med en bult. Kostar 2200:- på skroten. Samtidigt byter man drivrem för 500:- sen är det bara att tuta och köra Tyvärr har jag varken tid eller mekmöjligheter just nu. OBS det är inget superskick på denna men den funkar galant mellan A och B.
Jag är på jakt efter en moppe som är behov av reparation och service. Ram sned, krockad, stöldskadad, motorstörning eller elfel inget hinder. Vi kan kalla det för skrot i folkmun. Ring eller maila vad du har. Mopeder av intresse kan vara av dessa märken, Derbi, yamaha, sachs, zundapp, cacsal, puch, gilera, peugeot, boutian, eller liknande mopeder som är trasiga. Är även intresserad av mopedbil, a-traktor eller liknande som kan vara crashad, trasig eller nåt annat fel på. Ring eller maila vad du har! //Robin
köper en bra och förmånlig Mopedbil 0-50.000 kr. inget skrot. helst skall moms få dragas av för export till Finland.
Tjena! jag är ute efter en Amica mopedbil, desvärre hittar jag inte det jag söker! har du en som du kan tänka dig bli av med? en repa gör inte så mycket men det ska inte vara skrot. skicka ett mail om du har en stående vettja!
Mopedbil med rasad växellåda men med massa nytt eller bytt. Bytt generator, ny dieselpump, nytt batteri, ny gasvajer, ny bromsljuskontakt, nya allround däck på alu fälg och mer. Tonade bakljus och tonade bakrutor, hastighets mätaren glappar och funkar lite när den vill. Bra objekt för den som har tid då låda finns på skroten. 16000 kr, prutning sker på plats.