Quantcast
Till salu inom: ”

moped delar moped skrot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjena har en gammal 745 som jag kapat och börjat svetsa på men med min vanliga otur så brann svetsen upp i en garagebrand så intresset för att göra klart traktorn försvann. det som behöver göras är fixa en ny motor, svetsa klart flaket. och laga en del rost, jag tänkte skickan på skrot först men mina päron tyckte det var en dum idee så nu säljer jag den till högstbjudande, kom med bud vore bra om jag kunde få lite mer än en tusing iallafall :) mvh tobbe
Projekt säljes till den som vill ha en trevlig 50-talare i garaget. Alla möjliga delar säljes till höstbjudande till nästa helg eller för en femhundring om skrotet hämtas senast imorgon söndag den 27/4. Enligt uppgift så är det en Jawa från 1957. Vill inte ha telefonen ringande hela helgen men då jag har min e-post i mobilen så svarar jag omgående. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en komplett omg 18" original tillbehörs fälgar till Vw Passat -13 med ContinentalSportContact3 235/40-18 med ca 6mm kvar av mönstret! Fälgarna är i mkt bra skick inga trottoarskador el dyligt, finns dock nån repa av förvaring, montering Bara fälgarna kostar 6300kr/st =25200kr på Vag + däck 2100kr/st = 8400kr Summa 33,600kr i nypris!! Säljes för Endast 7999kr. Ev byte båt med el utan motor, el äldre moped, dock ej skrot!!!
Håller du på att renovera en Honda st 70 kanske detta kan vara något för dig. Det finns inga papper och det går ej att registrera den (intagen som skrot till Sverige).Det är en hel del som saknas på den,se bild men motorn går runt och växlarna verkar fungera. Om företaget Vi säljer reservdelar till mopeder i Jönköping
Dax för körkort. Sonen ska köpa bil. Mycket gjort.Nyare motor, renoverat bromsservon, dragit nya tryckluftsledningar, nya bakljus nyare front, ljusramp, mm. Kvar att göra, dra en luftslang, kranar till dränering av lufttankar, samt att den gärna vill ha lite ny färg på hytten, dåliga bakdäck.(slang och kranar behövs för att bromsarna ska funka,kostar under 500:-) Skickar även med div delar tex original taklucka g-keps mm Ev kan ett par däck följa med som va tänkta att ha bak, Supersingeldäck 445/45 i nyskick(behövs 2 fälgar,Ca 800:-Par på skroten) Behöver inga sms eller tfn kompisar, priset kan ev prutas på plats.