Quantcast
Till salu inom: ”

morten voss flightdeck betong soffbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffbord

Upplands-Bro
Soffbord

Varberg
Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag mitt soffbord som passar till det lite mindre vardagsrummet. Bordet är i mycket bra skick. Bordsskivan är i finbetong och underdelen är av mattvitlackat trä. Mått: Bredd: 70cm Djup: 50cm Höjd: 30cm. (sökord: betongbord, bord, soffa, betong, finbetong)
Soffbord i solid betong och handgjord i vaxbehandlad fiberbetong. Cement och kvartssand blandas med naturfiber, vilket ger låg vikt, kraftig slitstyrka och tålighet mot regn och väta. Mått: 80x80x42 För mer info ring eller maila oss. Om företaget Välkommen till vår nya butik i Sundbyberg. Vi finns på Sturegatan 16 mitt i Sundbyberg. Lätt att ta sig hit med T bana, pendeltåg och tvärbana. I vår nya butik på 1000 kvm finns förutom allt du hittar i nätbutiken ett helt nytt sortiment. Just nu har vi flera nya modeller av soffor, bord, lampor, mattor och övrig heminredning för omedelbar leverans. Telefon: 08 - 588 86 360
Soffbord i betong, inköpt från MBJ design (via r.o.o.m.), modell "Mystic" (OBS! Inte "mystic black" som är en mörkare variant), i december 2011. I köpet ingår ett metallunderrede samt 2 (!) st betongskivor, varav den ena oanvänd. Mått: 50x100 cm. Höjd 43 cm. (måttet är specialbeställt från MBJ design) Bordet är i mkt bra skick, det finns dock två mkt små, knappt märkbara, märken på bordets betong-ovanskiva. Det finns även ytterligare en helt ny betongskiva (exakt likadan) som ingår i köpet. På denna finns det ett litet märke på ena kanten. Observera att det är frivilligt om man vill ha denna andra skriva och att priset inte blir lägre bara för att man endast vill ha en skiva! Säljes nu för 3000 kr (Nypris 6 900 kr.(!)) För ytterligare info, se MBJ:s hemsida: http://www.mbjdesign.se/# Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Morten Voss - Flightdeck betong soffbord