Quantcast
Till salu inom: ”

2stk vita ikea hemnes sängbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två st fina sängbord i från Ikea i Hemnes-serien då vi tyvärr inte längre har plats för dem. De är i gott begagnat skick, ca 2 år gamla. Enda anmärkningen är att ena lådan är lite oljig inuti, men det är inget som syns på utsidan. Ordinarie pris 500 kr/st. Jag säljer två för 400 kr, alternativt en för 250 kr. Är annonsen kvar finns minst ett bord kvar.
Nu säljer vi våra IKEA HEMNES avlastningsbord pga oplanerad flytt till annan ort. Sängborden är inköpta 24/3-2013 så dem är som nya! Priset är 700kr för 2st. Eftersom jag jobbar skift så lämna gärna ett meddelande eller mail om jag inte svarar i telefon så ringer jag upp. Mvh, Michel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit Ikea Hemnes 160 sängstomme, 2 st 80cm resårbotten Ikea Sultan Singås (den ene i nyskick, den andre använd i ca 2 år), 2 st Ikea Hemnes vita avlastningsbord, 2 st Ikea Årstid sänglampor (i oöppnad förp) Allt i mycket fint skick! Pris 3.900 kr. Priset innefattar alla delar. Säljer inget styckvis. Priset kan diskuteras vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min säng som jag har haft lite mer än 1år. 2 st Kungsängen Gustav 80·200cm. Bäddmadrassen är 160cm. Madrass och bäddmadrass är i marinblå. Har haft vita madrassöverdrag sedan första dagen. Super fint skick. Sängstomne är från Ikea. Hemnes tror jag serien heter. Har även 2 st sängbord. Säljer helst allt tillsammans. 5000Kr Hör gärna av er om det är några frågetecken. . Obs! Sänglampor ej till salu.