Quantcast
Till salu inom: ”

mosquito myggfångare sladdlös gasol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Myggfångare/Myggfälla Mosquito Magnet Defender Dygnet runt omvandlar fällan gasol till koldioxid som mygg och knott misstar för mänsklig utandningsluft. Med koldioxiden sprids även en för myggor lockande parfym Octenol. När mygg och knott närmar sig källan sugs de in i fällan med vakuumteknik. Myggen hamnar i en nätpåse där de torkar och dör. Eftersom fällan effektivt reducerar antalet mygg bryts fortplantningscykeln. Efter 4-6 veckor har det lokala beståndet reducerats kraftigt. Vid kontinuerlig drift kvarstår resultatet resten av säsongen. Verksam inom ett område av 2000 kvadratmeter. Maskinen är 3 år men endast använd 1,5 säsonger. Vi har byggt om vår altan så den passar inte längre. Har stått under tak och skyddad från sol. 2 Octanoltabletter och 5 rengöringspatroner medföljer. Kopplas till vanlig P11 gasoltub. Tub medföljer ej.
Säljes Ny/Oanvänd Myggfångare Magnet Independence. Mosquito Magnet Independence är sladdlös och samtidigt oerhört effektiv. Den lämpar sig till ytor upp till 4000m2, samt där det är svårt att få fram elektricitet. • För ytor upp till 4 000 m² • Sladdlös - större frihetsgrad • Drivs av 4st C batterier (LR14 1,5 volt) som räcker hela säsongen. • Ansluts ihop med gasolflaska (rek.10kg/medföljer ej) • Stort fångstnät som möjliggör färre tömningar • Ljudlös och luktfri • Skyddar dygnet runt • Väderbeständig kan stå ute i regn • Bevisat effektiv i oberoende tester • Enkel att montera och sköta För mer info, kopiera länk nedan: http://www.tretti.se/hem-och-tradgard/utomhusprodukter/skadedjurs-bekampning/mosquito-magnet-mm-independence?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=item&utm_term=mm-independence Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Mosquito magnet modell "Executive" sladdlösmyggfångare med täckningsyta upp till 4000 kvadratmeter. Drivs av ett uppladdningsbart batteri och gasol. Gasolflaska medföljer (värde 1000 kr). Inköpt för 12 995 kr. Använd endast 2 säsonger. Säljes pga att vi även har en Mosquito magnet modell "Patriot" och därför har vi inget behov av denna myggfångare. Pris 8000 kr eller högstbjudande.
Säljes NY Mosquito Magnets värsta myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. Utmärkt för platser med större mygggproblem och där det inte finns tillgång till elektricitet. Executive har inbyggd "smart teknologi" - avancerad diagnostik och automatik för minskad gasförbrukning. Kan stå ute i ur och skur. Så här fungerar den 1. Lockar - Dygnet runt omvandlar Mosquito Magnet gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Ocetanol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft. 2. Fångar - Blodsugarna närmar sig källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow. Väl där torkar de ut och dör. 3. Skyddar - Eftersom Mosquito Magnet så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Information - Täckningsgrad upp till 4 000 m² - Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong) - Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10) - Sladdlös - Autostart - Batterivarning - Ljudlös och luktfrit - Väderbeständig Butikspris: 13 995 kr För mer info kopiera länk nedan: http://www.bygghemma.se/tradgard-och-utemiljo/odling-och-skotsel/ogras-och-skadedjursbekampning/insekter/myggfangare-mosquito-magnet-executive/p-513186?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pla&gclid=CLPMoan8gs4CFSTecgod-k4C2A
Mosquito Magnet Executive är en sladdlös myggmaskin som drivs av gasol. Vid själva uppstarten används ett uppladdningsbart batteri som underhållsladdas under maskinens drift. (Inför säsongstart laddas batteriet i den medföljande batteriladdaren). Mosquito Magnet Executive är ljudlös och luktfri. Den är väderbeständig (tål regn) och enkel att montera. Mosquito-fällorna börjar fånga myggor, knott och andra blodsugande insekter direkt efter start. Märkbart resultat redan första veckan. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Fördelar Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna. Hur fungerar Mosquito Magnet? 1. Lockar Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj. 2. Fångar När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik. 3. Kontrollerar Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används. Arbetsområde 4000 m2 Använd en säsong. Fungerade bra men säljes pga flytt. Ingår: Quick Clear 3-pack samt ett extra nät. Gasoltub ingår ej.