Quantcast
Till salu inom: ”

motordriven säng ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

* Motordriven säng 90x200 cm med resårmadrass, bäddmadrass och sänggavel samt ett sängbord på metallben med tre lådor. H 61 cm, B 38 cm, Dj 34 cm. Kommer från ett katt & hundhem. * 2 st Ikea Malm sängbord med klar glastopp. Mörkbruna, enkla med en hylla. Denna säng och dessa sängbord och många fler objekt säljs på vår internetauktion 8 augusti kl 18.00 på www.smalandsauktioner.se Utgångspris 50 kr. Inget reservationspris! Surfa in på www.smalandsauktioner.se och skaffa ett konto redan idag. Se detta objektet och mkt mer på www.smalandsauktioner.se
På grund av flytt så säljer jag nu denna säng med tillhörande sängbord samt byrå. Dessa sovrumsmöbler är av serien, MALM ifrån IKEA. Sängen: Måtten är 90x200 cm, och ribbotten är hög och sänkbar med en motor. (Justeras via fjärrkontroll.) Nypris på Ikea är, 1295 kronor för enbart sängstomme. Byrån: Har måtten 80x78 cm och är så gott som i nyskick. Nypris på Ikea är, 499 kronor. Priset för sängstomme, motordriven säng, sängbordet samt byrån tillsammans vid en snabb affär är 1600 kronor.
Sängstomme Hemnes (enkelsäng) samt Alsvåg motordrivna ställbara sängbotten samt bäddmadrass. Komplett säng med max komfort.
Motordriven ställbar säng med fjärrkontroll, Ikea. 90 x 200 cm, ca 5 år gammal, fullt fungerande.
Ställbar enkelsäng med motor. Fint skick. Säljes på grund av flytt. Vit IKEA sängram följer med på köpet om så önskas. 90 cm bred. Hämtas på Kasernhöjden, Karlstad under påskhelgen. Först till kvarn.