Quantcast
Till salu inom: ”

ikea säng 140 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det är en Ikea Vrådal. Bra säng om man vill spara massa plats! Just nu är den helt isärskruvad. Som ni ser på bilden. Jag har tyvärr ingen bra bild när den var uppbyggd. Men sök på "Furusäng Vrådal" så hittar man en del bilder. Man kan ha soffa eller skrivbord under sängen, väldigt praktiskt om man har ont om plats. Jag har inte möjlighet att skicka iväg den, Men den är helt nerskruvad o redo att bli upphämtad! Madrass ingår inte. Bäddmått 90x200. Höjd 175 (140 mellan golv och säng) Bredd 102 Längd 211
* Sängen i mycket gott skick och är en Sultan från IKEA (nypris ca 3500kr) och är 140 cm bred. Ingår gör även den vita sängkappan. (Sängen säljs separat för 2500 kr) *Sänggaveln som också i nyskick och är köpt från Sängjätten (nypris 2500 kr) och passar sängens i mått, dvs. 140 cm bred. (Sänggaveln säljs separat för 1500 kr) * Sängborden är köpta från IKEA (nypris 1200 kr) och är även dem i mycket gott skick. (Sängborden säljs separat för 800 kr för båda) --> Paketpriset på dessa fina möbler är 4300 kr
Säljer en ny Tromsövåningssäng från IKEA med överdelen 90*200 cm och underdelen 140*200 cm. Madrass ingår både till överdelen och till nedredelen . Kvitto finns. Köpt i february i år, men användas inte pga passar inte till barn. Sängen finns i Ösmo. Sängen är helt ny, försökte lämna tillbaka till IKEA, men förpakning var bruten så att de tagit inte tillbaka sängen. Ring eller maila vid intresse .
Hej! Säljer nu min säng som nästan är helt oanvänd då jag flyttat ihop med min sambo precis efter inköp. Sängen heter sagvåg och bäddmadrassen heter tafjord. Den är 140*200 cm. Den har 4 träben och ett stödben. Endast seriösa köpare. Med vänlig hälsning, Leah Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Beddinge Murbo, bäddsoffa från Ikea inköpt 2008. OBS!!!!! Sängarna är nu sålda!!!!!! Bäddsoffa Beddinge Murbo Bäddsoffan har bäddmåttet 140 X 200 och har silverfärgad stomme med sänglåda. Klädseln är mörkgrå och den har solblekts en del. Bäddmadrass ingår och 2 kuddar. Pris: 700:- OBS!!! Det går bra att höra av sig redan nu men det finns endast möjlighet att göra affär den 15-16 juni då sängarna och bäddsoffan måste bort! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.