Quantcast
Till salu inom: ”

mpc 2000xl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MPC 2000XL i väldigt fint skick. Fungerar precis som den ska och är även kosmetiskt väldigt fräsch. Är ganska pedant med mina prylar så den har blivit regelbundet rengjord. MPC:n har 32MB minne installerat och det medföljer en SCSI zipdrive. Finns att hämta i Stockholm men kan även skickas, då betalar köparen frakten och jag skickar när pengarna finns på mitt konto. Om du har några frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller maila Mvh/ Robert.
Säljer detta klassiska instrument som har och fortfarande används av de största hiphop producenterna i musikbranschen. Köpte maskinen för ca 2 år sedan begagnat och har aldrig riktigt tagit mig tid till att arbeta med den. Vill ha 5000:- och då ingår monitorer av märket Tapco. MPC maskinen är felfri och har inga defekter. Den har 8 utgångar, för den som är intresserad. Hämtas i Halmstad.
Hej studiorensning! har en mpc2500 (nypris 7800kr) på thomann.. och mpc 2000xl med uppgraderat minne och effekt..zipdrive med 15disketer på 100mb medföljer, OBS tyvär ej inbyggt Compact flash läsare på xln därför säljer jag den så billigt.... båda maskinerna är i nyskick... obs endast seriösa köpare hör av sig! Pris för mpc 2500.... 3500kr pris för mpc 2000xl.... 1500kr
Nu säljer jag min mpc! Jag har haft många goa stunder med denna supermackapär men nu när studiebidraget börjar sina så behöver jag pengarna. Jag installerade en ny compactflash läsare så nu kan du smidigt lägga över wav-filer mellan datorn och samplern. Du får med ett 2 gb kort med lite 808/909 trummor och en smidig usb-kortläsare. En av pilknapparna var helt sönder förut men nu är den nyservad å up and running igen. Mejla eller ring om du behöver bildbevis.
Säljer en Mpc 2000xl med sd-kortläsare och uppgraderad med eb16 effekter. Plus ett SD fullproppat med en massa kicks, snares, hihats, perc osv... (inga B-ljud utan bra kvalité med feta samplingar) Säljer den för 4000:- länkar: http://www.youtube.com/watch?v=z73CcodfT_w http://www.dancetech.com/aa_dt_new/hardware/images/akai_MPC2000XL_main.jpg svarar på mail/sms från de som ger ovan nämnt pris. vänliga hälsningar//jocke Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.