Quantcast
Till salu inom: ”

musblack fjording säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två ponnys. Tillsammans eller var för sig. För dig som vill känna på hur det är att ha en egen ponny. A ponnyn: Lisa 14 år sto. Chipp o påb. Vaccinering. Kör o ridponny. Gillar hoppning. Gosig tös som busar lite vid brunst. Annars en toppen ponny till en liten ryttare som gillar att göra lite olika grejer. C ponnyn Musse 15år valack. För en van ryttare med styrka och bra balans. Har lite att arbeta med men är en jättetrevlig påg. Korsn.Islänning fjording.Musblack. Mer dressyr än hoppning. Behöver gå regelbundet. Tycker om dressyrarbete och markarbete. Lite klicktränad och vi hanterar hästarna mer enl NH. KOMUNIKATION OCH MOTIVATION. Utlånas ett år i stöten. Lisa är även till salu. Kontakta mig gärna per telefon.
Ska sälja mina älskade vänner. Det bästa jag har. Men pågrund av tidsbrist måste jag göra detta drastiska. Detta är egentligen inget jag vill göra, men jag vill att mina hästar ska ha det så bra som möjligt! Vill helst att dom säljs ihop, men det går även till skillda. Hellst i västa götaland, eller län omkring. Hästarna är: En fjording, sto -96, e: Donit, u:Gullan. Välriden, tycker mycket om att hoppa och arbeta hårt. Körd, även där är hon mycket villig att ta i. Mest skogsridning nu på det sistone, men har även tävlat upp till LB i hoppning och dressyr. Premierad. Har även fått tre jätte fina föl, var av en är musblack. En blandras, sto -06, e: okänd, u. okänd. Mycket hanterad, håller på att ridas in och gör stora framsteg och är väldigt possetiv helatiden. Nyfiken på världen och har ett jättefint steg. Båda hästarna har pass, chip och är veccinerade. Klipp/trafik/barn/djur/last-säkra och jätte snälla! Viss utrustning följer med. Hör av er via mail oavsett vad det gäller, så hörs vi över telefon när det blir mer seriöst. Vill bara att seriösa köpare där jag vet att dom kommer få stanna och få ett bra hem, jag går även med på uthyrning. Vill som sagt det bästa för mina änglar.
På grund av bristande tid letar jag nu efter en ny ägare till Mulle. Mulle är en musblack fjordvalack född 2000. Han är ca 144cm i mankhöjd och en underbar individ. Han är supertrygg på alla sätt och vis, det enda som han inte gillar så värst är att gå ensam. Han vill gärna ha kompisar att leka med. Jag har haft honom hos mig i ungefär 2 år, men nu har vi fått en liten son och tiden räcker inte riktigt till. Här är han riden mest ute i skogen och på vägar, men minst en dag i veckan på bana. Sedan ett par månader tillbaka rider vi även ridlektion i ridhus 2 gånger i månaden. Han gillar att jobba, men gillar lika mycket att bara mysa ute. När han får promenera på skogsvägar är han i sitt esse :) Han är verkligen ingen seg häst, utan framåt utan att vara "tittig". Han är så trafiksäker en häst någonsin kan vara. Vad jag har märkt är han inte rädd för någonting. Hos tidigare ägare är han även körd, men eftersom jag själv inte kan köra så har han inte gått framför vagn med mig. Han går gärna på lösdrift, men står lika gärna i box. Han är väldigt mysig att ha att göra med. Nu står han i ett litet stall tillsammans med 2 stora strax utanför Glanshammar. I priset ingår sadel, träns och lite annan utrustning. Maila som första kontakt om det låter intressant. Jag kollar mailen dagligen!
Fjordsto f-08,reg som cross breed,har pass ca 143 cm,jätte snäll o tycker om pyssel,riden 15000 kr Shetlandsponny sto f-06,gulsvart stam o pass,betäckt med godkänd musblack skäck hingst, 8000 kr inkl kommande föl Bilder finns/kommer inom kort på våran hemsida,kan även mms a eller maila bilder www.hastlyckan.se BYTE KAN DISK,ÄVEN BYTE MOT BIL HÄSTTRANSPORT ELLER TRAKTOR,kan vara av intresse Endast seriöst intresserade hör av sig!
Norskimporterad musblackt fjordsto född 13/5-13 Trevlig och framåt. Blir rel. stor, nu 127 cm. Norskt godkänt pass. Svenskt pass på väg. Pris 12800+moms ef:Skraardus Gråtass N-03-2505 Pr.2.pr 2008 u.Villvin Thunna N-95-2618 Pr.1.pr 2006