Quantcast
Till salu inom: ”

musfällan råttfällan wippomatic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Musfällan
F
Råttfällan
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett feladresserat brev från Moskva är allt som behövs för att den unge läkaren John Edward plötsligt skall finna sig indragen i en komplicerad och livsfarlig härva av storpolitiska mått. Det börjar i ett regngrått New York, där Edward nätt och jämnt lyckas klara sig ur den ena kallblodiga gillrade råttfällan efter den andra. Men även denna katt och råttalek ter sig snart hemtrevlig jämfört med de strapatser som väntar. Tillsammans med en grupp handplockade experter på arktiska förhållanden skickas Edward iväg på en expedition till Novaja Zemla för att befria en vetenskapsman som sitter inne med svaret till polarisens gåta. Flera hundra kilometer måste de tränga sig fram i otillgänglig ödemark, där fienden när som helst kan slå till. Inb. med sk.omsl. Bonniers, 1973, 239 sid. Gott skick.
Ett s.k. "råttfällanbord" i ek och teak med avtagbar tidningshylla i rotting säljes. Fint skick. Troligen 50-tal. Märkt "EM-bordet, Emmaboda möbelfabrik, Nr 31". Ca 51 cm högt, 115 cm långt och 57 cm brett. Bordet går att fälla upp så att det blir högre och större (ca 108 cm brett) och det är då tänkt att kunna användas som matbord. Det blir dock endast 66 cm högt, vilket delvis beror på att benen är något kapade (jag har endast använt det som soffbord). Finns i Solsidan.
Mikky-Mos är en ny smart musfälla som dödar med tyngdlagen. Mikky-Mos är en hållare av plåt med två gillerstickor av fjäderstål enligt bilden t.v. I hållaren placeras två fallande tyngder som hålls uppe av gillerstickorna och betet. Vanliga tomflaskor av glas för öl eller läsk är lämpliga tyngder. Även ölburkar av aluminium kan användas om de fylls med vatten eller sand. Då musen äter ur betet frigörs gillestickorna. Flaskorna faller ner och dödar djuret omedelbart. Kroppsvikten hos sorkar och möss ligger på c:a 20 gram. Tomflaskan väger 300 gram vilket är 15 gånger djurets vikt. Mikky-Mos är tillverkad av hållbar plåt. Den är säker att hantera och har inga fjädrar som mattas ut. Mikky-Mos dödar med tyngdlagen och tyngdlagen tröttnar aldrig. Mikky-Mos är testad och typgodkänd av Naturvårdsverket med beteckningen S 46