Quantcast
Till salu inom: ”

muskelbilar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Automatisk växellåda, Number Matching 370ci 300hk Tri Power V8, aut, Renoverad perfekt Arizona bil, gar lågmilare som ägts av bilsamlarfamilj i över 40 år, tonade rutor, servo styrning och servo broms, Wonderbar radio, el antenn, original läder/tyg inredning, matta med guldtrådar, Race legenden Micky Thompson har jobbat med tuning av dena bil en gång tiden! Original perfekt orig undersida, En av de mest legendariska orginal muskelbilarna från 50-talet!. Bilen finns hemma i vårt lager, servad och besiktigad. Varmt välkomna till Olofsson Auto Norrköping.
Biuck electra cab med 455 motor Bruks skick, nyren motor för 30 000kr av föra ägaren 2010, kvitto finns, dum nog bytte dom nog inte packningarna till olje o vattenpump, så lite vintergöra finns på den, går bra annars. Vill nu byte denna plus pengar mot en fräsch muskelbil med automat, kan lägga ca: 50-70 tusen imellan. Maila bilder och info mot det du har om du vill byta. kan säljas för 100 tusen annars vid kontant överföring till kontot!.(ej prutbart) Detta är min först v8, så fick mersmak av dom 240hk som finns.(ej buskörd då det är en glidare)
Tjenare! Jag har en kawasaki kx 250 03 med race-tech preppad dämpning, öhlinsfjäder bak, renthal fatbar styre och bättre fotpinnar. Hojen har gått som fmx hoj av tidigare ägare. Det vill säga att motorn osv är i extremt fint skick. Säljer pga muskelbils intresse. Har du nått renoveringsobjekt med v8 så tveka inte att höra av dig. Kan lägga lite pengar emellan om det behövs. 22,000kr billigare vid snabb och smidig affär. ring efter 16:00. På helger kan ni ringa när ni vill. sms'a och maila kan ni göra när som hellst. Mvh: sebbe
39-årig NAGELTERAPEUT och helnykterist vill bli inneboende! Gärna i Centrala Göteborg med närhet till Frimärksamlarklubben då detta tillsammans med brodyr är mina absolut största intressen. Kommer att ta hand om Ditt boende exemplariskt! Gillar ej: Fester Hög Musik Absolut ej Live-Musik!! Sena kvällar/nätter Motorcyklar Muskelbilar Eller Dam-besök. Ring gärna för jag har inga pengar kvar på mobilen Men har fått en avbetalningsplan från Kronofogden på det och mina andra ärenden.
Bilen är precis regbesiktiad med luftfjädring. Ljud som räcker till Splitt nya 22 tums hjul Motorn går som en klocka, och har inte krånglat nämnvärt under min ägo. Minusen med bilen är väl inredningen och vinyltaket då. Inredningen är sprucken i tyget och vinyltaket är sprucket det med. Du får ringa om du vill veta mer! Jag är intresserad av att byta mot nån lincoln continental, muskelbil eller något annat roligt. Har även en vattenskoter jag kan slänga in som mellanskillnad om det skulle behövas :)