Quantcast
Till salu inom: ”

musvakt ultraljud säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här säljer jag en värdecheck som jag impulsivt köpte på Groupon som har olika deals varje dag i Sthlmsområdet. Nu är jag i stort behov av pengar och säljer därför min värdecheck. Fettreduceringen med ultraljud är på kliniken Goddess i Saltsjöbaden. Värde på checken är 5 500kr. Jag fick betalda endast 1 650 under kampanjen. Jag säljer nu det här presentkortet för 1000kr. Alltså ett jättekap för dig som är intresserad. Du kan läsa mer om behandlingen på: http://www.goddess.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=58 Jag jobbar på östermalm i Sthlm så det bästa vore om vi kunde träffas upp här i närheten. Presentkortet är giltigt till 2011 -10 -30. Mvh Joakim
Säljer vår ultraljudsapparat Ultraljud Topcom Kidzz Sweetheart 100. Inköpt februari -10 för 1,200 kr. Vi tyckte det kändes väldigt bra att från v 15 själva kunna lyssna på vårt barns hjärtljud, helst de dagar när babyns rörelser inte hade känts! Men nu är bebisen 9 månader gammal så apparaten behövs inte längre! Alla delar finns, förutom ultraljudsmaskinen följer två hörlurar och gel samt förvaringsväska och instruktioner. Originalkartongen. Man kan köpa extratuber på Apoteket när ultraljudsgelen tar slut. Vårt pris: 350 kr.
Slippa stå i vassen i år igen? Dags att prova en helt ny teknik som slagit stort i USA! Fettreducering - Smälter bort fettet med ultraljud, snabbt, effektivt och skonsamt! Ultraljuds fettreducering är ett icke kirurgiskt sätt att lokaliserat ta bort oönskat fett från dom flesta delar av kroppen, som tex midja, höfter, lår,knän, överarmar och haka. De fettceller som är väl borttagna återbildas inte! Vad som skiljer ultraljuds fettreducering mot en vanlig fettsugning är att du som patient aldrig blir nedsövd med narkos och att du slipper ärr och återhämtningstid efter behandlingen. Behandlingen är helt smärtfri, du kan göra den på lunchen, en behandling tar ca 1 timma. * Ansikts lyftning * fett sugning/reducering * Ta bort mörka "påsar" under ögonen * Minska rynkor och ärr * behandlar celluliter Möjligt att minska 4-12 cm i midjemått. Kontakta mig via mail för mer info samt tidsbokning.
Värdecheck på 5500kr för fettreducering (utan smärta och kirurgiska ingrepp, både för män och kvinnor, med ultraljud) på klinik Godess i Saltsjöbaden, www.goddess.nu. Giltig t.o.m. 30 okt 2011, har kostat ca 1700kr vid köp via Groupon. Kan förskottsbetalas till pg 602989-6 AB Philea, Svartengsg 6 116 20 Stockholm (Ange meddelande "Presentkort PJ" EFTER ATT VI BEKRÄFTAT ATT DET FINNS KVAR) så sänder vi kort+koder. Kan även avhämtas hos oss om tid avtalas.