Quantcast
Till salu inom

"ultraljud maskin säljes"

Butik Helsingborg
Igår

Hjulgrävare JCB JS 145 W -12

Blocket.se
Butik Linköping
Igår

CF Moto CFORCE 520 Gårdsmas...

69 900 kr
Blocket.se
Berg
Idag

Lynx grand touring 600

16 000 kr
Blocket.se
Butik Sollefteå
Idag

CF Moto 625

84 900 kr
Blocket.se
Älvsbyn
Idag

Yamaha Sidwinder xtx 260hk

109 900 kr
Blocket.se
Oskarshamn
26 dagar

Pallar med och utan ryggstä...

9 999 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
1 månader

Salongs utrustning säljes!

108 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Inventarie och maskiner  ·  Västernorrlands län

Ultraljudmaskin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
PHYSIOSON-Basic Tryck för att förstora Bärbart ultraljudsinstrument både för Human och Veterinärmedicin. *Färdiga program med grafik över behandlingsområden. 2 år gammal och säljes på grund av verksamhet upphör. *Ultraljud 1MHz *Vattentäta ljudhuvuden gjorda av titan (2,5 eller 5 kvcm) *Kontinuerlig och pulserande ultraljudseffekt (4 pulserande parametrar) *Optisk och akustisk kopplingskontroll *Brett register över behandlingsförslag *Individuella programminnen (20) *Finns som batteri driven modell.
14 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

El tigre 530 -89

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
som rubkriken lyder har jag en arcticcat eltigre som jag ska sälja p.g.a nyköp. mycket nytt och bytt på denna maskin som t.e.x *gasvaijer *styre och styrhöjjare *burkrem *drev och kedja *styrstål plus att de flesta lagren i boggien har kollats igenom och bytts ut. och sen så har jag även rengjort förgasarna med ultraljud så de är rena och fina. skotern har en ganska stor reva i dynan men kan inte vara svårt att klä om. mattan är även bytt av ägaren innan min så det sitter lite större kammar än på orginal mattan.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Crescent 465 Trader, Yamaha 15

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu skall båten säljas pga ålder. Köptes ny 2003 i Lerkil. Vi är enda ägare. Båt o motor har gått max 5 tim per säsong o är i mycket fint skick. Motor alltid inomhus förvarad vintertid samt varje år renkörd med sötvatten. Tändstift och drevolja bytt varje år. 2013 var motorn inne på genomgång hos Öckerö marin center, förgasare gjordes rent med ultraljud. Maskin är i precis nyskick. Flexi Tampar, åror, dragg och fendrar ingår. Ej styrpulpet. Ring för info.
38 500 kr
Blocket.se

Fettreducerings maskin

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag säljer en fettreduceringsmaskin som egentligen var tänkt att användas i affärsverksamhet. Den är aldrig använd utan har legat i sin kartong sen inköp. Förutom att den kan användas till att reducera fett kan den även användas till att släta till huden och bleka mörka ringar kring ögonen mm. Eftersom jag inte har tid att svara på massa frågor så är jag tacksam om ni själva söker upp så mycket information som möjligt kring metoden fettreducering med Ultraljud. Manual medföljer (endast på engelska) Kontakt via mail Ingen frakt tillkommer!
3 500 kr
Blocket.se