Quantcast
Till salu inom: ”

myskankor säljes

Myskankor

Skåne län
Myskanka

Hallands län

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Hjälp oss . Vi vill hitta nya gräsytor och badställen gärna med lite god mat även lite extra foder på säck. Glömde visst att någonstans att krypa in å sova är också bra. Viltfärgade med vitt, vita med svarta mönster på huvudet och gråvita Vi som är ca 4 mån kostar 50:-/st. Även vuxna djur finns till salu. Ett 20 tal djur finns kvar. Har även 3st svarta Australorp tuppar till salu 100:-/ st
Vi har några myskankor som är ca: 8 månader, som är till salu eftersom vi har fått lite för många. De är bra till mördarsniglar, äter främst äggen så det inte blir fler, mina är inte vingklippta och är rätt bra på att flyga så om ni vill ha dom i ett samhälle måste ni vingklippa dom. Dom kommer alltid tillbaka så länge dom vet var maten är. Bytes gärna mot några höns. Lägger även ägg som är goda till både matlagning, bakning eller att äta. Mängdrabatt kan ges.
Hej, jag har 7st "ankungar" som jag vill bli av med. Födda i våras, naturligt framruvade. Tror att det är 2st tuppar och 5st ankor, men jag är absolut ingen expert. Dom har precis fått alla sina fjädrar. Väldigt smidiga fåglar då dom inte är nått vidare snabba och väldigt tysta. 100:- å ni får alla om ni vill. Mvh. Niklas
Myskankor som kläcktes i början av maj, söker nu egna människor. Myskankor är mycket trevliga fåglar. De är vänliga och tystlåtna. När de har förstått var de bor så lämnar de inte området. De tycker om vatten, men det räcker med en stor balja så att de kan tvätta sig i rent vatten och blöta sin mat. Rävarna tycker att de smakar delikat, så man måste kunna stänga in dem på natten. Det är lättast att få tag på mig tidigt på morgonen eller sena kvällar.
hejsan! jag har toppar, hönor, myskankor och kalkoner till salu. dem är ett år gamla. säljas på grund av platsbrist. maila eller ring vid andra frågor. priset: kalkoner 500kr st vid köp av alla priset kan diskuteras. dem är 12 st. priset: toppar 100kr st. hönor 200kr st vid köp av alla priset kan diskuteras. priset: myskankor en månad gamla 80kr st vid köp av alla priset kan diskuteras.